Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 29 ianuarie 2021. Un nou vaccin îşi dovedeşte eficienţa în teste, contra Covid-19

Observator de bine: Novavax are o eficienţă de aproape 90% în teste, în timp ce Ungaria a aprobat folosirea unui vaccin produs în China.

De Redactia Observator la 29.01.2021, 19:26
Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 29 ianuarie 2021

1) Un nou vaccin împotriva Covid-19 a dovedit o eficienţă de 89,3%, în Marea Britanie. Novavax este al patrulea vaccin care încheie faza a treia de testare.

2) Simona Halep a început cu dreptul anul 2021, câștigând un meci demonstrativ la Adelaide. Halep a învins-o pe australianca Ashleigh Barty, liderul ierarhiei WTA.

3) Vaccinul anti-Covid-19 Sinopharm va intra pe piața din Uniunea Europeană. Ungaria a devenit primul stat din UE care a aprobat folosirea vaccinului chinez.

4) Un băiețel de patru ani și-a surprins mama aducând cu el acasă un pui de cerb. Băiatul a găsit animalul într-o pădure din apropierea casei de vacanţă.

5) Mai mulți șoferi care au rămas înzăpeziți pe o autostradă din Oregon, Illinois, au primit vaccinul anti-Covid mai repede decât ar fi crezut, după ce alături de ei a rămas blocată în zăpadă o echipă medicală care se întorcea de la o acțiune de vaccinare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 ianuarie 2021. Un nou vaccin îşi dovedeşte eficienţa în teste, contra Covid-19