Antena Meniu Search
x

Video Observator Trending. Vedeta miliardară care ia avionul pentru zboruri de 3 minute

Observator Trending, prezentat de Antonia Roşu.

de Antonia Roşu

la 22.07.2022, 19:19

Vezi și

Observator Trending, ştirile săptămânii

1) Dragostea are răbdare. Câteodată, are răbdare chiar şi 20 de ani..... CÂTEODATĂ! Ben Affleck şi Jennifer Lopez s-au căsătorit într-o micuţă capelă din Las Vegas, la două decenii după ce s-au despărţit. "Jenny from the Block" a devenit acum "Jennifer Lynn Affleck" în acte, iar cuplul se pregăteşte de marea petrecere.

Din fericire pentru "Bennifer", asa cum sunt alintaţi cei doi, nu vor trebui să îşi bată prea mult capul cu organizarea. Atât locul, cât şi planul sunt identice cu cele de acum 20 de ani, când ar fi trebui să se căsătorească. Singura necunoscută mai rămâne acum ce rochie... sau mai bine zis ce rochii va purta Jennifer Affleck la petrecerea de proporţii ce va avea loc la finalul lunii, pe un domeniu in valoare de 9 milioane de dolari, din Georgia.

2) O vorbă din poporul american spune că diavolul lucrează din greu, însă femeile din familia Kardashian lucrează şi mai din greu. Săptămâna asta, Kylie Jenner s-a gândit să o lase pe Kim să îşi mai tragă sufletul şi să fie ea cea care înfurie pe toată lumea. Cea mai tânără, dar şi cea mai bogată membră a familiei a postat o fotografie în care îşi întreabă iubitul cu ce să călătorească, "cu al meu sau cu al tău?". Şi nu, nu se referă la vreun autoturism, ci la avioanele lor private.

Aşa cum era de aşteptat, oamenii au luat foc pe reţelele de socializare şi au numit-o "ucigaşa climei", mai ales că au descoperit că uneori ia avionul pentru zboruri de numai trei minute. Dacă stai să te gândeşti că aviaţia globală e într-o criză tot mai mare, gestul nu mai pare chiar de condamnat. Cel puţin asta au gândit cele 8 milioane de persoane care i-au dat like la postare.

3) La 18 de ani de la lansarea hitului care l-a consacrat, Ricky Martin încă trăieşte La Vida Loca. Regele Muzicii Latino se confruntă cu acuzaţii venite chiar din sânul familiei, pe care le-a numit "dezgustătoare". Mai exact, nepotul său de 21 de ani susţine că au avut o relaţie incestuoasă, iar la final cântăreţul nu a suportat despărţirea şi a început să îl pândească în faţa casei.

De cealaltă parte, avocatul artistului susţine că tânărul are probleme cu capul şi necesită urgent tratament. Ricky Martin este căsătorit cu pictorul suedez Jwan Yosef din 2017 şi împreună au patru copii. 

4) Meghan Markle "tremură" înaintea apariţiei primei sale biografii neoficiale. Cel puțin, asta susţine presa engleză, care a aflat că autorul cărții, numit și "vânătorul de vrăjitoare", pregăteşte dezvăluiri explozive despre ea. Prima dintre ele se referă la înmormântarea Prinţului Philip, din urmă cu un an, ceremonie de la care Ducesa de Sussex a lipsit. "Slavă Domnului că nu vine Meghan", le-ar fi spus Regina Elisabeta apropiaţilor în acel moment.

Jubileul de Platină a fost un nou prilej de a încinge spiritele în Familia Regală: deşi Harry şi Meghan îşi doreau un loc la balconul Palatului Buckingham, se pare că Prinţul Charles s-ar fi opus şi i-a alungat pe cei doi printre cetățenii de rând. 21 iulie va fi Ziua Z pentru Meghan, data lansării cărţii, iar autorul promite că va dezvălui şi cu ce obiecte urmează să arunce Ducesa prin casă de nervi.

5) Dacă nici în Google Maps nu mai poţi avea încredere.... Aplicaţia de navigat traversează momente delicate după ce a reuşit să încurce fix cea mai faimoasă trecere de pietoni din lume, de pe coperta albumului Beatles: Abbey Road. Astfel, turiştii care ajung în Londra sunt trimişi de Google Maps la un kilometru distanţa, pe o stradă fără prea mare însemnătate istorică, şi ajung să îşi facă poze cu "zebra" greşită.

Unii dintre ei se mai prind că au greşit locul, probabil după ce observă cum se amuză localnicii pe seama lor, însă spun că tot vor posta fotografiile. La urma urmei, în ritmul ăsta, poate noua trecere va deveni mai faimoasă decât cea din poza Beatles...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator Trending » Observator Trending. Vedeta miliardară care ia avionul pentru zboruri de 3 minute