Antena Meniu Search
x

Video Cele două scenarii aflate pe masa lui Dacian Cioloş după ce prima rundă de negocieri a eşuat: cum poate forma un nou guvern

Primele negocieri ale premierului desemnat cu PNL şi UDMR au eşuat. Nici Florin Cîţu, nici Kelemen Hunor nu sunt deocamdată dispuşi să se împace cu fostul partener de guvernare. Fără ei, şansele lui Dacian Cioloş de a strânge o majoritate în jurul său scad dramatic.

de Larisa Bernaschi

la 13.10.2021, 20:21

Vezi și

A fost o primă discuţie între Kelemen Hunor, Florin Cîţu şi premierul desemnat Dacian Cioloş. Kelemen Hunor spunea că a fost o discuţie sinceră, însă nu au ajuns la nicio concluzie.Potrivit unor surse guvernamentale, cel mai probabil vineri va avea loc o nouă şedinţă, în aceeaşi formulă. Dacian Cioloş nu vrea, cel puţin la această oră, să discute cu cei de la PSD sau cu cei de la AUR.

Cele două scenarii aflate pe masa lui Dacian Cioloş

În acest moment, pe masa lui Dacian Cioloş există două scenarii: unul în care va conduce un guvern din care vor face parte doar miniştri USR şi unul în care va ajunge la votul din Parlament, susţinut de toată coaliţia de guvernare. Până miercuri trebuie să ceară votul de investitură în Parlament, motiv pentru care ne aşteptăm ca în următoarele zile aceste negocieri să continue.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Cele două scenarii aflate pe masa lui Dacian Cioloş după ce prima rundă de negocieri a eşuat: cum poate forma un nou guvern