Antena Meniu Search
x

Video Congres PNL. Ultimele atacuri între Ludovic Orban și Florin Cîțu. Cine are cele mai mari șanse la șefia Partidului Național Liberal

A început numărătoarea inversă pentru congresul PNL, unde cinci mii de delegaţi trebuie să aleagă între Ludovic Orban şi Florin Cîţu. În lupta deja încrâncenată se implică şi preşedintele. Klaus Iohannis a dat semnalul că îl susţine pe Florin Cîţu şi a anunţat că va merge la congresul de sâmbătă. Ludovic Orban încearcă să întoarcă balanţa înclinată în favoarea contracandidatului său şi cere demisia premierului. 

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 20:59

Vezi și

Ludovic Orban, candidat şefia PNL: Eu reprezint o certitudine pentru PNL. 

Florin Cîţu, candidat şefia PNL: Sunt viitorul PNL, mulţumesc frumos!

Doar pe unul dintre candidaţii la şefia PNL pariază însă preşedintele. Susţinător din umbră al premierului până acum, într-o discuţie cu jurnaliştii, la New York, şeful statului şi-a anunţat sprijinul pentru Florin Cîţu. Un semnal pentru liberalii care încă şovăie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Într-un gest fără precedent, Klaus Iohannis a anunţat că va participa la votul de peste trei zile. Un vot care, speră liberalii, va aduce pacea în partid. Cât despre atacurile actualului preşedinte al PNL la adresa sa, Klaus Iohannis se declară uimit. 

Ludovic Orban, candidat şefia PNL: Eu cred că PNL nu are nici o datorie față de președintele Iohannis. Dimpotrivă!

Klaus Iohannis, președintele României: Dar cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic?

Într-o ultimă demonstraţie de forţă, preşedintele PNL a arătat că încă are de partea lui o treime din parlamentarii liberali şi a cerut demisia premierului. 

Ludovic Orban, candidat şefia PNL: Cine seamănă vânt culege furtună.

Florin Cîţu, candidat şefia PNL: Eu vreau să le spun tuturor celor care tac din gură și, implicit, susțin acțiunile USR, că sunt responsabili pentru ceea ce se întâmplă azi în România. 

Ce diferențe de voturi sunt între Florin Cîțu și Ludovic Orban

Diferenţa dintre cei doi candidaţi este acum între 500 şi o mie de voturi, în favoarea prim-ministrului. Un avantaj pe care premierul nu s-a sfiit să-l sublinieze la confruntarea cu Ludovic Orban de la Consiliul Naţional din weekend. 

Florin Cîţu, candidat şefia PNL: Astăzi sunt 40 de filiale care au votat Moțiunea România liberală dintre care 34 au votat doar moțiunea România Liberală.

De cealaltă parte, Ludovic Orban a pus în cârca contracandidatului său tot prejudiciul de imagine suferit de PNL în aceste luni de competiţie internă.

Florin Cîţu, candidat şefia PNL: Azi PNL a pierdut masiv din încredere, doar 15 la sută dintre români mai consideră că România se îndreaptă într-o direcţie bună.

Lupta pentru șefia PNL, de la "festivalul democrației" la "festivalul ridicolului"

Startul campaniei s-a dat pe 30 mai. Atunci, preşedintele PNL promitea o confruntare a ideilor. 

Florin Cîţu, candidat şefia PNL: Partidul Național Liberal este în festivalul democrației.

Florin Cîţu, candidat şefia PNL: S-a ajuns la festivalul ridicolului. 

5.000 de delegaţi din toată ţara vor decide sâmbătă cine va conduce PNL. Liberalii trebuie să prezinte la intrarea în complexul Romexpo certificatul verde. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Congres PNL. Ultimele atacuri între Ludovic Orban și Florin Cîțu. Cine are cele mai mari șanse la șefia Partidului Național Liberal