Antena Meniu Search
x
LIVE

Elena Udrea începe atacul: "Toţi politicienii ar trebui INCRIMINAŢI"

Comisia juridică a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a deputatului Elena Udrea, cu 20 de voturi "pentru", unul împotrivă, o abţinere şi un vot anulat

la 04.02.2015, 14:56

Comisia juridică a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a deputatului Elena Udrea, cu 20 de voturi "pentru", unul împotrivă, o abţinere şi un vot anulat

Udrea a stat în comisie doar zece minute, iar la ieşire a declarat că a solicitat colegilor din comisie să dea un aviz favorabil pentru începerea urmăririi sale penale.

Deputatul PMP Elena Udrea este urmărită penal în dosarul Microsoft, pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere, fiind acuzată că a dobândit şi folosit bunuri despre care ştia că provin din infracţiuni. Elena Udrea este sub control judiciar din 29 ianuarie până în 29 martie, conform Antena3.

Însă, Elena Udrea nu a rămas fără replică, ci a promis "dezvăluiri incendiare" despre nume grele din politică. În cea mai recentă postare a sa de pe Facebook, fosta candidată la prezidenţiale declară:

"Am cerut Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor să facă ceea ce am susţinut tot timpul că trebuie făcut în situaţii similare: să avizeze favorabil cererea DNA, pentru că Parlamentul nu trebuie să se substituie Justiţiei. Nu mă dezic de lupta mea de zece ani pentru Justiţie independentă şi stat de drept.

Am văzut încercarea unora de a mă decredibiliza spunând că atac Justiţia şi SRI-ul! Este strategia lor de a-l apăra pe generalul Coldea de acuzaţiile pe care le-am făcut la adresa lui. Nu atac Justiţia şi nu atac nicio instituţie. Eu vorbesc despre un om, care, evident, ca orice om, putem presupune măcar că poate greşi.

În ceea ce priveşte Gala Bute, fără să discut fondul cauzei, fac o remarcă: după ce 4 ani de zile, adversarii politici şi o parte a presei mogulilor a susţinut că aş fi "furat" de pe urma evenimentului sportiv, iată că procurorii infirmă acum aceste alegaţii. Acuzaţia lor este că aş fi susţinut implicarea MDRT în Gala Bute pentru "beneficii de imagine". Dacă acest lucru s-ar confirma în instanţă, atunci toţi politicienii în funcţii publice ar trebui incriminaţi".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Elena Udrea începe atacul: "Toţi politicienii ar trebui INCRIMINAŢI"