Antena Meniu Search
x

Eugen Teodorovici l-a învins în instanţă de Florin Cîţu: "Un premier infractor, cu tupeu de cămătar, dator în SUA, executat silit în țară"

Eugen Teodorovici l-a învins în instanţă pe Florin Cîţu, care îl dăduse în judecată pentru că i-ar fi încălcat dreptul la onoare, demnitate, reputaţie şi imagine. Premierul interimar trebuie să îi achite acum 3.500 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată.

de Monica Palade

la 15.10.2021, 22:19

Florin Cîţu a depus plângere la DIICOT împotriva fostului ministru de Finanţe, după ce social-democratul declarase că acesta a fost dat afară din sistemul bancar pentru că a făcut speculă la leu. 

"Vrei nu vrei, iei în calcul şi ce spun unul precum Cîtu sau alţii, că altceva în afară de a spune tot felul de minciuni, şi repet, sunt oameni care o spun şi astăzi, au furat, domnule, au furat, au furat, au furat, câţi oameni au speculat.. (...)Păi vă spun eu, Cîţu a speculat pe leu, de asta a fost dat afară din sistemul bancar. Întrebaţi-l dacă astăzi îl angajează vreo banca în România. Întrebaţi-l dacă se poate angaja ca şi om în bancă. Nicăieri. De ce? Pentru ca BNR i-a interzis acest lucru. Pentru ca a făcut acea speculă la leu în 2008", a fost declaraţia făcută de Eugen Teodorovici şi pentru care a fost dat în judecată.

Procesul a fost deschis în aprilie 2019 la Judecătoria Sectorului 5 şi Cîţu a susţinut că, prin afirmaţiile făcute de Teodorovici, i-a fost încălcat dreptul la onoare, demnitate, reputaţie şi imagine, potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Observator Larisa Bernaschi.

Pe acelaşi subiect

Un premier infractor 

La scurt timp după decizia instanţei, Eugen Teodorovici a reacţionat pe pagina sa de Facebook, alături de decizia instanţei: "Un premier INFRACTOR, cu tupeu de cămătar, dator în SUA, executat silit în țară, dar care încă ocupă (chiar și temporar, DEMIS fiind prin moțiune) funcția din care a ajuns să distrugă România și să amaneteze viitorul poporului român, pentru generații întregi. Cei 3500 de lei pe care mi-i datorează, în urma primului proces (dar nu și ultimul) pierdut față de mine, vor merge ca donație către acei copii care au nevoie reală și cărora Cîțu și “guvernul meu” au refuzat să le mărească alocațiile …"

Cei doi mai au un proces civil şi o plângere penală depusă de data aceasta de Eugen Teodorovici, după ce Florin Cîţu l-a făcur spion rus.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri politice » Eugen Teodorovici l-a învins în instanţă de Florin Cîţu: "Un premier infractor, cu tupeu de cămătar, dator în SUA, executat silit în țară"