Antena Meniu Search
x

Video Filmul scandalului de la Mogoşoaia. Momentul în care consiliera USR este bruscată de colegul din PMP, la o ședință

A apărut filmul scandalului între consilierii locali din Mogoşoaia. Pe imagini se vede cum consiliera USR este îmbrâncită de consilierul PMP, revoltat că femeia îl filmează. Incidentul s-a lăsat cu demisii din partid şi încă o anchetă penală.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 29.01.2022, 20:55

Vezi și

Incidentul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere din sala în care s-a ţinut şedinţa Consiliului local Mogoşoaia. Victima este consiliera USR Felicia Ienculescu-Popovici, iar cel care o împinge colegul său Gheorghe Dinu, consilier PMP. La scene mai asistă doi consilieri PNL. La un moment dat, unul dintre ei o ameninţă pe femeie cu bătaia.

Valentin Ene, consilier PNL: ”Dacă vreodată mai aud în viaţa mea că mai puneţi să mai sune reporteri pe nevastă-mea sau pe fii-mea, vă las în căruţ, vă las în căruţ cu rotile!”

Proiectul "Sectorul Zero", motiv de îmbrânceli între consilierii locali din Mogoșoaia

Consilierii localui s-au încăierat din cauza proiectului "Sectorul Zero", ce presupune construirea unui cartier de lux cu blocuri de zece etaje, clădiri de birouri, spital, campus universitar, şcoli şi grădiniţe. Consiliera USR se opune proiectului.

Pe acelaşi subiect

Felicia Ienculescu-Popovici, consilier USR: ”Eu ştiu că am trăit o traumă. Ameninţarea de tipul acela că voi ajunge în scaun cu rotile nu e ceva pe care orice om din ţara asta sau de oriunde altundeva îşi doreşte să-l audă la câţiva centimetri, aşa, de el, spus”.

Reacția lui Florin Cîțu la scandalul de la Mogoșoaia

Ecoul scandalului a ajuns până la vârful Partidului Naţional Liberal.

Florin Cîţu, preşedintele PNL: ”I-am cerut preşedintelui PNL Ilfov să ia cele mai drastice măsuri. L-a suspendat din toate funcţiile politice. Dacă ancheta demonstrează că acest consilier a fost de vină, trebuie exclus imediat”.

Andreea Milea, reporter Observator: ”În urma scandalului de la Primăria Mogosoaia, cei doi consilieri locali si-au dat demisia. Intre timp, poliţiştii au deschis si un dosar penal pentru ultraj”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Filmul scandalului de la Mogoşoaia. Momentul în care consiliera USR este bruscată de colegul din PMP, la o ședință