Antena Meniu Search
x

Florin Cițu anunță negocieri cu toate partidele democratice: ”Am propus flexibilizarea mandatului PNL”

Florin Cîțu a anunțat, luni seară, la finalul ședinței BEx a PNL, că s-a luat decizia de a flexibiliza mandatul liberalilor şi de a iniția negocieri cu toate partidele democratice pentru obținerea unei susțineri în Parlament.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 22:59

Florin Cițu anunță negocieri cu toate partidele democratice: ”Am propus flexibilizarea mandatului PNL”
Florin Cițu anunță negocieri cu toate partidele democratice: ”Am propus flexibilizarea mandatului PNL” - Inquam Photos / Octav Ganea

”BEx i-a propus domnului Nicolae Ciucă, premier desemnat, să depună mandatul de premier dsemnat. A fost o decizie a BEx. A doua decizie a fost de a propune BPN-ului de mâine flexibilizarea mandatului și negocieri cu toate forțele democratice din Parlamenul României pentru formarea unei majorităţi. Mâine seară vom stabili detalii - echipe de negociere”, a precizat Florin Cîţu, luni seară.

Florin Cîţu a argumentat că au fost trei consultări şi de fiecare dată decizia partidului nu a fost de a flexibiliza.

”Acesta este momentul în care s-a ajuns la această discuţie. Mâine vom vedea în BPN, mâine vedem care este decizia”, a adăugat preşedintele PNL.

Florin Cîțu a precizat că PNL va lua o decizie pentru propunerea de premier.

”Data trecută știți că eu am făcut propunerea. Vom vedea în funcţie şi de negocieri care va fi propunerea de premier”, a subliniat Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri politice » Florin Cițu anunță negocieri cu toate partidele democratice: ”Am propus flexibilizarea mandatului PNL”