Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea: "A căzut cel mai dușmănos guvern față de români"

"Trei luni de coșmar pentru România", a scris primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, după ce moțiunea de cenzură a fost votată în plenul Parlamentului.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.02.2020, 16:33

Gabriela Firea
Gabriela Firea, prima reacție după căderea Guvernului Orban - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

"Trei luni de coșmar pentru România", a scris pe pagina oficială de Facebook primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, după ce moțiunea de cenzură a fost votată în plenul Parlamentului.

"A căzut cel mai dușmănos guvern față de români! Zero soluții pentru angajați, copii, pensionari. Austeritate pe toate planurile!", a scris Gabriela Firea după demiterea Guvernului Orban.

"Discriminarea mediului de afaceri, prin decontarea unor sume mari reprezentând TVA, fără verificări, pentru clienții politici. Număr record de ordonanțe de urgență pentru camarilă politică. Angajarea unor oameni fără nicio experiență profesională în posturi-cheie", a mai scris pe Facebook primarul general al Capitalei.

"Trei luni de coșmar pentru România!", a mai precizat Firea.

Guvernul Orban a fost demis

În total, 261 de senatori şi deputaţi au votat moţiunea de cenzură, iar 139 de parlamentari au votat împotrivă.

Motivul moțiunii de cenzură a fost asumarea răspunderii Executivului pe proiectul de lege care prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

PSD și UDMR a acuzat Executivul, în textul moțiunii de cenzură, de încălcarea principiilor democratice, prin asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea: "A căzut cel mai dușmănos guvern față de români"