Antena Meniu Search
x

Reacţia Gabrielei Firea la acuzaţiile că Ştefan Godei, patronul azilelor groazei, ar fi fost şoferul ei şi ar fi lucrat la cabinetul senatorial

Gabriela Firea a negat acuzaţiile că Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajatul actualului  ministru al Familiei la cabinetul de senator, după ce fusese și șofer la Primăria București.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 13.07.2023, 18:22

Gabriela Firea neagă acuzaţiile că Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost şoferul ei
Ştefan Godei / Gabriela Firea - Observator / Inquam Photos / Octav Ganea

"Sunt nevoită, din păcate, să repet ce am afirmat zilele trecute, în urma unor informaţii apărute în presă. Inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov nu a fost vreodată şoferul meu. Eu am acelaşi şofer de 16 -17 ani, pe care îl cunosc toate instituţiile, toţi jurnaliştii, toată primăria, tot Parlamentul, etc.", a transmis Gabriela Firea, într-un comunicat de presă, citat de news.ro

Ministrul PSD a adăugat că nici cât a fost primar al Capitalei, Ştefan Godei nu a fost şoferul ei, ci a lucrat ca şofer la Administrativ şi pentru alte persoane. De asemenea, acesta nu a fost şoferul ei nici în perioada mandatului de senatoare.

"Nici la Senat nu a fost şoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, aşa cum a făcut-o în toate instituţiile unde a activat", a mai explicat ministrul Familiei.

Cine este Ştefan Godei

Pe acelaşi subiect

Conform unui document consultat de către G4Media, Ştefan Godei ar fi fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator în perioada ianuarie 2021 - februarie 2023.

Ştefan Godei, liderul şi coordonatorul grupului care a pus la cale afacerea cu azilele de bătrâni, de pe urma cărora a câştigat peste 3,7 milioane de lei, îşi cheltuia o parte din bani pe droguri, prostituate şi lăutari, potrivit procurorilor DIICOT. Într-o singură noapte, el a reuşit să cheltuiască 25.000 de lei pe astfel de distracţii.

"Potrivit procesului verbal al organelor de cercetare penală din 22.06.2023 au mai reieşit date potrivit cărora Godei Ştefan Cristian dispune de sume de bani însemnate pe care le cheltuieşte pentru a apela periodic la serviciile unor prostituate, pentru a îşi procura droguri sau sume pe care le oferă la lăutari, sens în care potrivit discuţiilor avute de acesta în seara de 26-27.05.2023, a cheltuit pentru o singură astfel de serie de distracţii, într-o noapte, suma de 25.000 de lei", se menţionează în referatul întocmit de procurori.

În total, membrii grupului infracțional organizat condus Ștefan Godei au obținut de la DGASPC Ilfov, DGASPC Sector 3 și alte direcții sau servicii din cadrul altor primării, în conturile Asociației "Sf. Gabriel cel Viteaz" suma de 3.763.869 de lei în perioada 25.11.2021 - 08.06.2023. Ştefan Godei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în acest dosar, alături de fratele său, Daniel Godei, care avea rol de coordonator în cadrul grupului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Stiri politice » Reacţia Gabrielei Firea la acuzaţiile că Ştefan Godei, patronul azilelor groazei, ar fi fost şoferul ei şi ar fi lucrat la cabinetul senatorial