Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis a discutat cu Boris Johnson despre situaţia din Ucraina şi măsurile pentru consolidarea Flancului Estic

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, înaintea Summitului NATO, despre situaţia Ucrainei şi despre măsurile care trebuie luate pentru a consolida Flancul Estic.

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 17:02

Klaus Iohannis a discutat cu Boris Johnson despre situaţia din Ucraina şi măsurile pentru consolidarea Flancului Estic
Klaus Iohannis a discutat cu Boris Johnson despre situaţia din Ucraina şi măsurile pentru consolidarea Flancului Estic - Presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discuţie cu premierul britanic, Boris Johnson, cu privire la situaţia din Ucraina şi măsurile pentru întărirea Flancului Estic.

"Înainte de viitorul Summit NATO, am avut un schimb de opinii aprofundat cu prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, cu privire la situaţia din Ucraina şi eforturile comune de susţinere a acestei ţări. De asemenea, am discutat despre măsurile necesare care trebuie luate în vederea întăririi Flancului estic", a scris preşedintele Iohannis, luni, pe Twitter.

Joe Biden va participa la summit-ul NATO de la Bruxelles

Joi, un summit extraordinar al NATO va avea loc la Bruxelles. Preşedintele american Joe Biden va efectua o vizită în Polonia, vineri, Polonia, după ce va participa la summit-ul NATO de la Bruxelles, care va avea loc cu o zi înainte, a anunţat Casa Albă.

"Săptămâna aceasta, preşedintele Joseph R. Biden, Jr. va călători în Polonia după întâlnirile sale de la Bruxelles, Belgia, cu aliaţii noştri NATO, liderii G7 şi liderii Uniunii Europene pentru a discuta eforturile internaţionale de a sprijini Ucraina şi de a impune Rusiei costuri severe şi fără precedent pentru invazia acesteia. Vineri, 25 martie, preşedintele Biden se va deplasa la Varşovia, Polonia, unde va avea o întâlnire bilaterală cu preşedintele Andrzej Duda. Preşedintele va discuta despre modul în care Statele Unite, alături de aliaţii şi partenerii noştri, reacţionează la criza umanitară şi a drepturilor omului pe care a creat-o războiul nejustificat şi neprovocat al Rusiei împotriva Ucrainei", a anunţat Casa Albă.

Războiul Rusia-Ucraina a ajuns la ziua 26. Rachetele rusești trimise de la mare distanţă distrug bucată cu bucată Ucraina. O explozie uriașă a avut loc în Kiev aseară, într-un bombardament în care cel puțin opt persoane au murit. Nici în Mariupol, orașul distrus deja in proporție de peste 90% lucrurile nu stau mai bine. În acest timp, delegații ucraineni se pregătesc de a cincea rundă de negocieri cu partea rusă, a cărei eșec ar putea reprezenta începutul celui De-al Treilea Război Mondial, avertizează Volodimir Zelenski. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis a discutat cu Boris Johnson despre situaţia din Ucraina şi măsurile pentru consolidarea Flancului Estic