Antena Meniu Search
x

Foto Klaus Iohannis, "şedinţă foto" cu Sorinel Puştiu, la New York. Manelistul spune că i-a cerut părerea despre o melodie

Klaus Iohannis a avut parte de o întâlnire inedită la New York, unde se află cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite. Preşedintele României a fost surprins în oraş de Sorinel Puştiu, care nu a ratat ocazia de a se fotografia cu Klaus Iohannis.

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 17:45

Sorinel Puştiu se află şi el la New York, împreună cu familia sa, iar pe Facebook au fost publicate fotografii în care apare alături de preşedintele României, Klaus Iohannis. 

Manelistul a explicat pentru fani şi motivul zâmbetului larg afişat de Klaus Iohannis. Acesta susţine că i-a cerut preşedintelui părerea despre noua sa melodie. "La ziua tatălui meu, i-am cerut părerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie ­‹Dacă simţeaţi că sunt fraier, m-aţi fi arucant în aer›, iar el mi-a răspuns cu un zâmbet", a scris Sorinel Puştiu pe pagina de Facebook.

Prima fotografie a fost însă postată de Ene Sorynel, finul lui Florin Ene, tatăl manelistului, care i-a făcut o urare naşului său. "La mulți ani nașicul meu Florin Ene", a scris Sorynel, în mesajul care însoţea fotografia cu Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, la summitul ONU

Pe acelaşi subiect

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 22 septembrie 2021, la New York, o intervenție în cadrul Summitului Global pe tema coordonării răspunsului internațional în contextul pandemiei de COVID-19, organizat în marja celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Doamnelor și domnilor,

Sunt onorat să mă adresez astăzi dumneavoastră, la acest Summit de referință. Îi mulțumesc Președintelui Biden pentru inițiativa de a coordona răspunsul internațional la cea mai importantă amenințare actuală - noul coronavirus. Pentru a ieși învingători din această luptă este extrem de important să gândim și să planificăm la nivel global.

Solidaritatea este un imperativ global. Cred că cea mai bună modalitate de a ne garanta siguranța este un acces echitabil la vaccinurile care salvează vieți, precum și la terapii și diagnostice.

Ca parte a eforturilor internaționale de combatere a pandemiei, România găzduiește rescEU - un mecanism strategic pentru rezerve medicale și distribuție al Uniunii Europene.

România a ajutat alte țări în eforturile acestora de a atenua efectele devastatoare ale pandemiei, prin trimiterea de echipe medicale în Italia, Republica Moldova și Tunisia, dar și în Statele Unite ale Americii. Aș dori să subliniez contribuția românească din luna mai 2020, cu personal medical și experți dislocați în Alabama.

Mai mult, România a donat deja doze de vaccin către Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Egipt, Tunisia și Vietnam.

România se angajează și este implicată în susținerea ambițioasei agende de consolidare a arhitecturii de securitate a sănătății din lume, în vederea construirii unui sistem global care este rezilient și mai adecvat gestionării crizelor neprevăzute, precum este această pandemie.

Vă mulțumesc!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, "şedinţă foto" cu Sorinel Puştiu, la New York. Manelistul spune că i-a cerut părerea despre o melodie