Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis nu a promulgat Bugetul pe 2019 şi îl va retrimite la Parlament

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu a promulgat Legea Bugetului pe 2019 şi o va retrimite Parlamentului pentru corectură.

Iohannis retrimite Parlamentului legea bugetului pe anul 2019 - hepta

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu a promulgat Legea Bugetului pe 2019 şi o va retrimite Parlamentului pentru corectură.

Tot astăzi, Curtea Constituţională a României a admis, cu unanimitate de voturi, sesizarea preşedintelui Iohannis asupra Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2019.

Iohannis retrimite Parlamentului legea bugetului pe anul 2019

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va retrimite Parlamentului pentru corectură şi îmbunătăţire legea bugetului de stat pe anul 2019.

De asemenea, Iohannis a acuzat PSD că legiferează imoral, prost şi neconstituţional.

"Decizia de astăzi a CCR cu privire la legea plafoanelor demonstrează încă o dată că PSD legiferează nu numai imoral şi prost, dar şi neconstituţional", a afirmat Iohannis, în cadrul unui anunţ de presă, la Palatul Cotroceni.

Curtea Constituţională a respins miercuri obiecţia de neconstituţionalitate ridicată de preşedintele Klaus Iohannis împotriva legii bugetului de stat pe 2019, dar a admis, în schimb, o sesizare pe Legea plafoanelor de la bugetul de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis nu a promulgat Bugetul pe 2019 şi îl va retrimite la Parlament