Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea a dezvăluit numele unui posibil prim-ministru, înainte de Comitetul Executiv al PSD: "E una dintre propuneri, e aici!"

Dragnea a fost întrebat şi despre un alt nume de pe această listă, Mihai Tudose, care a absolvit cursuri la Academia Naţională de Informaţii. Chestionat dacă acel lucru este o problemă pentru şansele lui, Dragnea a răspuns ironic, făcând referire la Sorin Grindeanu: "Nu vreau să fiu răutăcios, dar alt premier, zilele trecute, se vorbea foarte bine, chiar dacă avea această şcoală". Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a început luni, la ora transmiterii acestei ştiri, liderii social-democraţi urmând să decidă asupra propunerii de premier pe care i-o vor înainta preşedintelui Klaus Iohannis, în cadrul consultărilor de la Palatul Cotroceni, care vor începe la ora 15.00. Imediat după CEx va avea loc şedinţa grupurilor reunite PSD-ALDE, pentru ca parlamentarii să dea un vot asupra propunerii de prim-ministru.

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD a început la ora 10:30, urmân să fie stabilit numele pentru propunerea de prim-ministru care va fi prezentată preşedintelui Klaus Iohannis, la consultările din această după-amiază, de la Palatul Cotroceni. Preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a dezvăluit numele unui posibil prim-ministru.

Întrebat despre prezenţa ministrului de interne demisionar Carmen Dan la Comitetul Executiv, ea nefiind membru al acestuia, Dragnea a spus: "Carmen Dan e aici, e una dintre propuneri, am rugat-o să fie de faţă."

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, înaintea şedinţei CExN, că a avut discuţii cu mai multe persoane pentru a ocupa funcţia de premier, fiind "cinci-şase" variante, dintre care se degajează deja o soluţie. Dragnea a precizat că ministrul interimar de Interne, Carmen Dan, se află printre aceste variante.

"Am avut şi ieri şi zilele trecute discuţii cu aproape toţi preşedinţii de organizaţii, cu două excepţii, care sunt plecaţi din ţară, cu o serie de parlamentari, colegi din ţară, şi au reieşit 5-6 variante pentru postul de prim-ministru. Am discutat aseară, azi noapte şi azi dimineaţă cu fiecare dintre ei şi se degajează o soluţie care vreau să o propun în CEx", a spus Dragnea.

Dragnea a fost întrebat şi despre un alt nume de pe această listă, Mihai Tudose, care a absolvit cursuri la Academia Naţională de Informaţii. Chestionat dacă acel lucru este o problemă pentru şansele lui, Dragnea a răspuns ironic, făcând referire la Sorin Grindeanu: "Nu vreau să fiu răutăcios, dar alt premier, zilele trecute, se vorbea foarte bine, chiar dacă avea această şcoală".

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a început luni, la ora transmiterii acestei ştiri, liderii social-democraţi urmând să decidă asupra propunerii de premier pe care i-o vor înainta preşedintelui Klaus Iohannis, în cadrul consultărilor de la Palatul Cotroceni, care vor începe la ora 15.00. Imediat după CEx va avea loc şedinţa grupurilor reunite PSD-ALDE, pentru ca parlamentarii să dea un vot asupra propunerii de prim-ministru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea a dezvăluit numele unui posibil prim-ministru, înainte de Comitetul Executiv al PSD: "E una dintre propuneri, e aici!"