Meniu
Search
x

Liviu Dragnea mai are o șansă de eliberare condiționată. Anunţul făcut de avocatul său

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Cererea fostului lider PSD a fost respinsă de judecătorii Tribunalului Bucureşti. Liviu Dragnea va rămâne după gratii cel puțin până în luna august, când va putea cere din nou liberarea condiționată.

De Redactia Observator la 27.05.2021, 14:19

Iniţial cererea privind liberarea sa a fost depusă la Judecătoria Sectorului 5. A fost însă respinsă ca neîntemeiată. Magistrații și-au motivat atunci decizia prin faptul că Liviu Dragnea nu ar fi dat suficiente dovezi de îndreptare. Fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare în 2019. A fost găsit vinovat pentru că a angajat fictiv două membre PSD la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, în timp ce ele făceau muncă de partid. 

Liviu Dragnea mai are o șansă de eliberare condiționată dacă i se aprobă cererea de strămutare

Avocatul lui Liviu Dragnea a spus, joi, la Antena 3, că fostul lider PSD are o nouă șansă de a fi eliberat condiționat dacă i se aprobă cererea de strămutare a dosarului. „Dacă această strămutare va fi admisă, această hotărâre va fi desființată (...). În continuare considerăm că această contestație trebuia admisă, iar domnul Dragnea trebuia pus în libertate astăzi (joi – n.r.). (...) Probabil cererea noastră de strămutare este foarte bine întemeiată și probabil că cineva de la Curtea de Apel București va aprecia și va decide în mod corect faptul că la Tribunalul București lucrurile s-au decis ca atare”, a spus avocatul.

Teodosiu a mai spus că în situația în care se admite cererea de strămutare, care se va judeca în 14 iunie la Curtea de Apel București hotărârea de joi, prin care s-a respins eliberarea condiționată va fi desființată prin efectul legii. Această contestație respinsă joi va fi practic rejudecată de un alt tribunal care se află în circumscripția Curții de Apel București.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, rămâne în închisoare. Magistrații Tribunalului București au respins cererea fostului lider al PSD de eliberare condiționată. Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea mai are o șansă de eliberare condiționată. Anunţul făcut de avocatul său

Breaking News

Eurodeputat german: România e Vestul Sălbatic în mijlocul Europei. Cine se opune la intrarea în Schengen

Eurodeputat german: România e Vestul Sălbatic în mijlocul Europei. Cine se opune la intrarea în Schengen