Antena Meniu Search
x

Gardul casei lui Florin Iordache, umplut cu mesaje obscene, după gestul din Parlament (Foto)

Gestul obscen făcut de vicepreședintele Camerei Deputaților, pe 14 noiembrie, în Parlament, a fost sancționat astăzi de mai mulți protestatari. Aceștia au lipit afișe cu mesaje triviale pe gardul locuinței deputatului PSD.

Protestatarii au lipit mesaje obscene pe gardul casei lui Florin Iordache
Mesaje obscene pe gardul casei lui Florin Iordache, din orașul Bragadiru - news.ro

Gestul obscen făcut de vicepreședintele Camerei Deputaților, pe 14 noiembrie, în Parlament, a fost sancționat astăzi de mai mulți protestatari. Aceștia au lipit afișe cu mesaje triviale pe gardul locuinței deputatului PSD.

Potrivit news.ro, sâmbătă, câţiva protestatari i-au scris expresii obscene pe porţile imobilului său din judeţul Ilfov.

Aceștia au lipit pe uşile garajului imagini care reproduc gestul lui Iordache din Parlament, fiind prezentate ca mesaje din partea românilor din diverse zone ale ţării sau din diaspora.

Gestul lui Florin Iordache din Parlament a fost sancționat atât de parlamentarii din Opoziție, cât și de unii colegi de partid. Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, imediat după incident, că "așa ceva nu se face".

De altfel, o organizație non-guvernamentală a depus o plângere la Poliție împotriva sa.

Florin Iordache a lovit ușor o mașină, la ieșirea din garaj

Tot astăzi, ministrul a ieşit cu maşina din garaj, fiind întâmpinat de cele câteva persoane aflate în faţa locuinţei care i-au strigat "Hoţule!", "Criminalule!" şi "Nu scăpaţi!".

Potrivit sursei citate, la ieşire, Florin Iordache a lovit uşor şi o altă maşină parcată pe stradă în apropierea imobilului în care locuieşte, ceea ce i-a înfuriat şi mai tare pe protestatari, care au început din nou să strige, adresându-se soţiei deputatului PSD cu mesaje pentru soţul ei.

Două echipaje de poliţie și-au făcut apariția la fața locului și i-au legitimat pe protestatari.

Reacția Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov

Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Ilfov a emis un comunicat, imediat după incident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Gardul casei lui Florin Iordache, umplut cu mesaje obscene, după gestul din Parlament (Foto)