Antena Meniu Search
x

Lucian Bode, deranjat de imaginile cu scandalul făcut de comisarul-şef Christian Ciocan: De când colegi poliţişti se ocupă cu înregistrări în secţie?

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a cerut un raport Poliţiei Capitalei în legătură cu scandalul în care este implicat Christian Ciocan, care este şi director în Ministerul de Interne. 

de Redactia Observator

la 08.07.2021, 14:16

Vezi și

Christian Ciocan ar fi încălcat şapte reguli de circulaţie, printre carea circulat pe interzis, nu avea asigurare sau verificare tehnică a maşinii şi nici acte. O decizie în privinţa posibilelor sancţiuni este aşteptată astăzi, în urma raportului pe care Lucian Bode îl va primi.  Ministrul nu exclude nici o măsură. Pe de altă parte, Bode îi critică și pe polițiștii care au făcut filmarea de la secție. 

Lucian Bode s-a arătat deranjat că imaginile cu scandalul monstru făcut de comisarul-şef Christian Ciocan, director în MAI, la Secția 4 din Capitală au fost filmate de către agenţii de la secţie şi difuzate prin intermediul unui sindicat. "Am văzut şi eu acele imagini. Sunt câteva chestiuni care îmi sunt neclare, motiv pentru care am solicitat Poliţiei Capitalei un raport de urgenţă. Astăzi o să am acel raport şi pe baza a ceea ce mi se va raporta voi lua măsuri (...) Am văzut acele imagini din interiorul unei secţii de poliţie, ceea ce nu este un lucru uzual.

Era un spaţiu administrativ, puteau să înregistreze, dar trebuie văzut de când colegi poliţişti se ocupă cu înregistrări în secţia de poliţie şi se transmit prin intermediul sindicatului, evident public. În al doilea rând trebuie lămurit ce s-a întâmplat în ziua respectivă, pentru că, pe de o parte, înţeleg, aşa cum spuneţi voi, că a încălcat (Christian Ciocan - n.r.) şapte reguli de circulaţie, pe de altă parte permisul nu i-a fost reţinut, amenda nu a fost plătită şi vreau să văd procesul verbal, a fost întocmit cu obligaţia de a preda permisul de conducere în termenul legal sau se suspendă de drept", a spus Lucian Bode, care a transmis şi că nu exclude nicio măsură în cazul comisarului Ciocan.

Sindicatul Europol a anunţat că directorul Unităţii de Politici Publice din Ministerul Afacerilor Interne, Christian Ciocan, a fost amendat cu 6.000 de lei pentru şapte fapte, printre care intrarea pe o stradă cu accesul interzis şi faptul ca maşina pe care o conducea nu avea asigurare, iar ITP-ul era expirat. Sindicatul Europol a prezentat imagini de la incidentul în care a fost implicat Ciocan şi a menţionat că atitudinea şi comportamentul acestuia au fost scandaloase, el recurgând la ameninţări şi intimidări la adresa agenţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri politice » Lucian Bode, deranjat de imaginile cu scandalul făcut de comisarul-şef Christian Ciocan: De când colegi poliţişti se ocupă cu înregistrări în secţie?