Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban ar putea candida la prezidenţiale. "Obiectivul meu fundamental pentru 2024 este să nu câştige PSD preşedinţia"

Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a vorbit luni despre o eventuală candidatură la prezidenţiale. Politicianul a anunţat că reflectează foarte serios la această opţiune şi că obiectivul său fundamental pentru 2024 este ca PSD să nu câştige preşedinţia României, potrivit News.ro

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 21:51

Ludovic Orban
Orban a anunţat că reflectează foarte serios la această candidatură - Facebook

"Am anunţat că reflectez foarte serios la această candidatură, cel mai probabil da", a spus Ludovic Orban, întrebat dacă se gândeşte să intre în cursa pentru preşedinţia României. 

Despre o alianţă pe dreapta, liderul Forţa Dreptei a declarat că el este "un om realist, iar ecuaţia alegerilor din 2024 este o ecuaţie pe care încă nu o putem anticipa 100%".

Ludovic Orban a mai transmis că este dificil să evaluezi modul în care va arăta scena politică din România la începutul anului 2024, ţinând cont că primele alegeri vor fi cele europarlamentare, apoi cele locale în septembrie, urmate de alegerile parlamentare şi prezidenţiale.

Orban vrea să împiedice PSD să câştige alegerile din 2024

Pe acelaşi subiect

"Trebuie luate nişte decizii. Obiectivul meu fundamental pentru 2024 este să nu câştige PSD-ul preşedinţia României, pentru că dacă câştigă, 10 ani de zile vor avea tot", a afirmat Ludovic Orban. 

Politicianul a precizat că "gândeşte o strategie pentru a maximiza şansele de câştigare a prezidenţialelor cu un candidat decent, democratic". El a adăugat că "astăzi, PNL seamănă din ce în ce mai mult cu PSD şi este din ce în ce mai nefrecventabil".

Ludovic Orban a menţionat că a deschis un dialog cu potenţialii parteneri din opoziţie care sunt apropiaţi ca gândire politică, din partidele USR şi PMP.

"Noi am deschis un dialog. După dialog urmează cooperări, acţiuni comune", a mai afirmat Orban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban ar putea candida la prezidenţiale. "Obiectivul meu fundamental pentru 2024 este să nu câştige PSD preşedinţia"