Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Klaus Iohannis, după cutremurul din Maroc: "Gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viaţa în această tragedie"

Cutremur în Maroc. Preşedintele Klaus Iohannis a postat astăzi, pe platforma X, un mesaj pentru victimele cutremurului din Maroc. 

de Redactia Observator

la 09.09.2023, 12:22

Preşedintele Klaus Iohannis a postat astăzi, pe platforma X, un mesaj pentru victimele cutremurului din Maroc. 
Preşedintele Klaus Iohannis a postat astăzi, pe platforma X, un mesaj pentru victimele cutremurului din Maroc.  - Profimedia

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, după cutremurul care a avut loc vineri noapte în Maroc, că este întristat de acest dezastru natural în urma căruia multe persoane şi-au pierdut viaţa şi a urat însănătoşire grabnică răniţilor, relateză news.ro.

Ce mesaj a transmis Klaus Iohannis victimelor cutremurului din Maroc

"Întristat de dezastrul care a avut loc aseară în Maroc. Gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viaţa în această tragedie. Dorim însănătoşire grabnică răniţilor", a scris Klaus Iohannis, sâmbătă pe platforma X.

Un cutremur puternic s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în munţii Atlas din Maroc, provocând moartea a cel puţin 632 de persoane şi rănirea altor 329, dintre care 51 sunt în stare gravă, potrivit unui bilanţ încă provizoriu. Seismul a distrus clădiri şi a determinat locuitorii marilor oraşe să fugă din case.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Mesajul lui Klaus Iohannis, după cutremurul din Maroc: "Gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viaţa în această tragedie"