Antena Meniu Search
x

Ministrul propus al Economiei ar fi jucat într-un meci suspectat de blat. Cine este Marius Humelnicu

Nici nu a fost instalat încă noul Guvern PSD-PNL-UDMR că deja au apărut informaţii privind corectitudinea unuia dintre miniştrii propuşi. Este vorba de Marius Humelnicu, propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Economiei.

de Monica Palade

la 22.11.2021, 21:33

Ministrul propus al Economiei ar fi jucat într-un meci suspectat de blat. Cine este Marius Humelnicu - Facebook

Fost fotbalist de performanţă, despre senatorul PSD de Galaţi se crede că ar fi jucat într-un meci suspectat de blat. Potrivit GSP, partida suspectă s-ar fi jucat între Oțelul Galați şi Rocar, meci încheiat la scorul de 2-3 pentru echipa bucureşteană. Pentru prestaţia sa din meci, Marius Humelnicu a fost notat prost de publicaţile sportive de la vremea respectivă.

În Liga 1, fundaşul dreapta Marius Humelnicul a mai jucat doar un singur meci, un minut pe finalul partidei din 22 martie cu FC Național, 2-0.

Cine este Marius Humelnicu, propunerea PSD pentru Ministerul Economiei

Potrivit Wilkipedia, Marius Humelnicu s-a născut la data de 22 octombrie 1977, în orașul Galați, jud. Galați. După absolvirea Liceului cu Program Sportiv din Galați, Marius Humelnicu urmează cursurile Universității "Dunării de Jos" Galați, Facultatea de Mecanică, specializarea Inginerie Managerială și Tehnologică. Din fotbal s-a restras în 2007, după o accidentare. În anul 2009 este numit Director Coordonator în cadrul Direcției pentru Sport a Județului Galați. Finalizează cursurile de master "Drept și Administrație Publică Europeană" în cadrul Facultății de Drept, Universitatea "Danubius" Galați, studiile de master "Siguranța și performanțele circulației rutiere", Facultatea de Mecanică din cadrul Universității "Gheorghe Asachi" din Iași. Se specializează și devine expert în achiziții publice, Fundația Școala Română de Afaceri a Camerelor de Cormerț și Industrie - Filiala Galați.

Pe acelaşi subiect

În organizația PSD Galați, a ocupat funcțiile: Consilier - Șef cabinet deputat "Camera Deputaților", Vicepreședintele Organizației Municipale a PSD Galați, Consilier local în cadrul Primăriei Galați, Vicepreședintele Organizației Județene a PSD Galați. În anul 2009 este numit Director Coordonator în cadrul Direcției pentru sport a Județului Galați. În anul 2013 ocupă funcția de Șef Serviciu A.R.R.– Autoritatea Rutieră Română Galați. 2015-2016 (2019) Secretar de stat în Ministerul Transporturilor; 2016-2019 Administrator public ( city manager) municipiul Galati; 2020 – Senator.

Potrivit ultimei declarații de avere, de pe portalul Agenției naționale de Integritate, Marius Humelnicu a avut anul trecut venituri de 116.092 de lei de la primăria Municipiului Galați și de 4.456 de lei de la Senatul României.

Marius Humelnicu este vicepreședinte al Organizației Județene PSD Galați. Soția sa, Corina Humelnicu, lucrează la Asociaţia de Dezvoltarea Intercomunitarã Serviciul Regional Apă Galaţi și a avut venituri de peste 27.000 de lei. Cei doi deţin două apartamente cumpărate în 2011 și respectiv 2018. La capitolul active financiare, Marius Humelnicu are deschise 2 depozite la Banca Transilvania, unul de 11.000 de lei și altul de 2.500 de euro, dar are și 11.036 de lei în fonduri de investiții, inclusiv fonduri private de pensii.

Ca datorii, Marius Humelnicu are două credite la Piraeus Bank: unul de 29.250 de euro contractat în 2011 cu scadență în 2041, iar altul de 84.290 de lei contractat în 2018, care este scadent în 2023. Humelnicu mai are credite în lei care ajung la aproape 564.000 de lei (circa 113.000 euro).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Ministrul propus al Economiei ar fi jucat într-un meci suspectat de blat. Cine este Marius Humelnicu