Antena Meniu Search
x

Moțiunea împotriva ministrului Virgil Popescu, respinsă de deputați

Moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă în Camera Deputaţilor. Au fost 85 de voturi pentru,191 împotrivă şi o singură abţinere, cea a preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu. 

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 13:55

Vezi și

Moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă, miercuri, de Camera Deputaţilor.

Moțiunea împotriva ministrului Virgil Popescu, respinsă de deputați: 85 de voturi pentru, 191 de voturi contra şi o abţinere

”Atâta ipocrizie cât am văzut astăzi în Parlament la colegii de la PSD nu încape nici în toată Casa Poporului. Domnule Ciolacu, toată vara aţi ieşit la TV să îl criticaţi pe Virgil Popescu şi astăzi aţi votat împotriva moţiunii.

Este o ruşine ceea ce faceţi, faceţi un spectacol la televizor, în spate vă negociaţi posturi de mii de euro, la ANRE. Să vă fie ruşine”, a spus de la tribuna plenului Cristina Prună de la USR. 

Pe acelaşi subiect

Un mesaj similar a avut și liderul AUR, George Simion.

„Este absolut jignitor pentru români felul în care îl mențineți în funcție pe acest infractor care ar trebui să fie acuzat de trădare de țară. De mult procurorii ar fi trebuit, dacă avem procurori în țara asta, trebuiau să-l salte, de mult serviciile de informații trebuia să-i blocheze accesul la orice informație legată de securitatea de stat. Prin decizia de a-l salva pe Virgil ați arătat că sunteți complici și participanți la jaful național”, a spus Simion, potrivit Mediafax.

Deputații au dezbatut, marți, moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, denumită „România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu”.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a făcut acuzații grave, marți, în Parlament, când se discuta moțiunea simplă împotriva sa. El acuză USR de „subminarea sectorului românesc” și cere să fie luate măsuri împotriva europarlamentarilor Uniunii, care se opun energiei hidro în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Moțiunea împotriva ministrului Virgil Popescu, respinsă de deputați