Antena Meniu Search
x

Partidul M10 solicită demisia premierului Victor Ponta

Reprezentanții partidului M10 consideră că premierul Victor Ponta trebuie să demisioneze din funcția pe care o deține, fiindcă, în opinia lor, acesta"dezonorează grav" România.

 Reprezentanții partidului M10 consideră că premierul Victor Ponta trebuie să demisioneze din funcția pe care o deține, fiindcă, în opinia lor, acesta"dezonorează grav" România.

"Victor Ponta dezonorează grav România: astăzi, un prim-ministru în funcție este trimis în judecată. Victor Ponta trebuie să demisioneze urgent și să nu târască guvernul României în tribulațiile lui judiciare. Ponta a ratat ocazia de a-și da demisia atunci când s-a dovedit plagiatul său. Are, măcar acum, obligația să iasă din scena politică, spre binele României", se arată într-un comunicat de presă al M10 remis joi AGERPRES.

Potrivit DNA, Victor Ponta a fost deferit Justiției în dosarul Rovinari-Turceni pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor, fapte săvârșite în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ''Ponta Victor-Viorel''.

În dosar mai sunt trimiși în judecată senatorul Dan Șova, sub control judiciar, avocat coordonator al Societății Civile de Avocați ''Șova și Asociații'', Laurențiu Ciurel, la data faptelor având calitatea de director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni, și Octavian Laurențiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni.

Sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Partidul M10 solicită demisia premierului Victor Ponta