Antena Meniu Search
x

Teodor Atanasiu îl sfătuieşte pe Dacian Cioloş: "Politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber"

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Teodor Atanasiu, îi recomandă fostului premier Dacian Cioloş să îşi facă "direct un partid", nu o platformă, menţionând că "politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber".

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Teodor Atanasiu, îi recomandă fostului premier Dacian Cioloş să îşi facă "direct un partid", nu o platformă, menţionând că "politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber".

"Sunt multe lucruri pe care domnul Cioloş le-a văzut într-un fel când era tehnocrat şi sunt convins că le va vedea într-un alt fel în postura de om politic. Îi dorim succes!

Din păcate, modul în care am colaborat în ultimul timp ne-a făcut să refuzăm o colaborare în care dânsul să vină direct moţ în frunte şi nu să parcurgă etapele pe care le-a parcurs orice lider al PNL, plecând nu direct din funcţia de preşedinte al partidului cum dorea dânsul, ci parcurgând anumite etape şi apoi să fie ales de către un Congres în fruntea partidului.

Sperăm că dacă partidul dânsului va fi încununat de succes să putem colabora împreună. Nu am văzut un partid care să conteze în România, care să plece de la o platformă civică şi să se tranforme în partid politic.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: SCENE ŞOCANTE pe străzile Capitalei! Un şofer de 22 de ani a TÂRÂT cu maşina un poliţist, a lovit două autospeciale, fiind oprit doar cu focuri de armă

Fiindcă politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber ca acţiunile civice, politica se face în mod serios şi consecvent", a spus Teodor Atanasiu.

El i-a recomandat lui Dacian Cioloş să îşi facă direct un partid, nu o platformă.

 Atanasiu a precizat că, dacă Dacian Cioloş intră în politică, s-ar putea ca acesta să îşi clarifice "o grămadă de dileme pe care le avea când nu era tehnocrat şi nu se ocupa de politică".

Teodor Atanasiu a mai subliniat că orice implicare a unor cetăţeni în proiecte politice este binevenită, însă a susţinut că, până acum, platformele civice care s-au lansat în politică nu s-au dovedit a fi nişte proiecte reuşite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Teodor Atanasiu îl sfătuieşte pe Dacian Cioloş: "Politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber"