Antena Meniu Search
x

PSD: Poţi să îţi cumperi în continuare televizor, frigider, cauciucuri de iarnă în limita a 5.000 de lei cash/zi. Nu îţi ia nimeni cash-ul din buzunar!

Partidul Social Democrat vine cu explicaţii după ce Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a declarat, luni, că Guvernul vrea să reducă gradual plăţile în numerar pentru că acestea sunt sursa plăţilor la negru.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 17:55

PSD: Vei putea să îţi cumperi în continuare televizor, frigider, cauciucuri de iarnă sau orice altceva în limita a 5.000 de lei cash/zi. Nu îţi ia nimeni cash-ul din buzunar!
PSD: Vei putea să îţi cumperi în continuare televizor, frigider, cauciucuri de iarnă sau orice altceva în limita a 5.000 de lei cash/zi. Nu îţi ia nimeni cash-ul din buzunar! - PSD

O persoană va putea să îşi cumpere în continuare frigider, televizor, cauciucuri de iarnă sau orice altceva în limita a 5.000 de lei cash pe zi, sumă care este cu mult peste salariul mediu net lunar pe economie, explică social democraţii într-un mesaj postat pe Facebook. 

Dacă eşti persoană fizică vei putea face în continuare plăţi la orice magazin de până la 5.000 de lei pe zi, dă asigurări PSD.  "Nu te controlează nimeni! Nu îţi ia nimeni cash-ul din buzunar! Toată discuţia despre cash este o temă falsă! Singurii care vor avea de suferit vor fi evazioniştii, nu oamenii obişnuiţi!",mai transmit social-democraţii.

Mesajul integral publicat de PSD despre plăţile cash

"CASH-ul, pe înțelesul tuturor!

Pe acelaşi subiect

Vei putea să îți cumperi în continuare televizor, frigider, cauciucuri de iarnă sau orice altceva în limita a 5.000 de lei cash/zi. Adică o limită zilnică cu mult peste salariul mediu net LUNAR pe economie!

Dacă ești persoană fizică vei putea face în continuare plăți la orice magazin de până la 5.000 de lei pe zi!

DOAR dacă ești operator economic, PFA sau orice altă categorie autorizată, care emite facturi, atunci va trebui să limitezi plățile cash către alt agent economic la cel mult 1.000 de lei pe zi, respectiv 2.000 de lei pe zi în magazinele cash&carry!

În concluzie, NU te controlează nimeni! NU îți ia nimeni cash-ul din buzunar! Toată discuția despre cash este o temă falsă! Singurii care vor avea de suferit vor fi evazioniștii, nu oamenii obișnuiți! Și încă ceva: legea este acum contestată la Curtea Constituțională de către impostorii de la USR care se opun reformei statului și combaterii evaziunii fiscale. Deci noile reglementări nu sunt încă în vigoare!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă este teamă să cumpăraţi conserve din magazine?
Observator » Stiri politice » PSD: Poţi să îţi cumperi în continuare televizor, frigider, cauciucuri de iarnă în limita a 5.000 de lei cash/zi. Nu îţi ia nimeni cash-ul din buzunar!