Antena Meniu Search
x

Video Rareş Bogdan şi-a amintit brusc cine e Cătălin Cîrstoiu, dar nu a scăpat de "înţepăturile" medicului: "A avut o durere la coloană"

Nicuşor Dan si Cristian Popescu Piedone sunt deja învinşi. Este mesajul cu care intră în politică medicul Cătălin Cîrstoiu în ziua în care PSD si PNL au anunţat că îl susţin în cursa pentru Primăria Capitalei. 

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 20.03.2024, 20:25

Vezi și

Sustinut de PSD si PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu a intrat cu un mesaj războinic în lupta pentru Capitală. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a dat sfaturi pretioase în ziua lansării oficiale.

Cătălin Cîrstoiu: A ma considera pe mine un candidat de sacrificiu e ca si cum nu m-ati cunoaste. Pana la urma primarul general al Capitalei nu trebuie sa numere steaguri, sa numere copaci sau sa care o roabă.

Cătălin Cîrstoiu a vorbit despre lupta sa cu cancerul

Tot azi, Cătălin Cîrstoiu a făcut cunoştintă cu liderul PNL Rares Bogdan - cel care a spus initial că nu îl cunoaste pe medicul care conduce Spitalul Universitar.

Pe acelaşi subiect

Cătălin Cîrstoiu: Daca as fi un candidat de sacrificiu cinstit v-as spune sa il intrebati pe Rares ca el stie mai bine cum e cu anatomia. E pus pe picioare, a avut o durere la coloana, dar ne-am revenit.

Dincolo de zâmbete si de întepături politice, managerul celui mai mare spital din ţară a vorbit despre cea mai grea luptă din viata sa - în trecut, pacientul Cîrstoiu a învins cancerul.

Cătălin Cîrstoiu: Boala asta care m-a obsedat multa vreme a vietii mele. În fata dumneavoastra aveti un supravietuitor a acestei boli.

Tot azi, Catalin Cîrstoiu a dezvăluit că nasul său, Traian Băsescu, i-a recomandat să nu candideze pentru fotoliul de Primar al Capitalei.

Cătălin Cîrstoiu: Domnia sa mi-a explicat de ce nu e bine sa fac treaba asta, dandu-mi niste argumente strict personale si umane - lucu pe care l-a facut si tatal meu - eh, nu am ascultat, asa sunt eu.

Marcel Ciolacu a dat de înţeles că PSD şi PNL vor avea un candidat comun pentru alegerile prezidenţiale

Robert Negoită, edilul din Sectorul 3, a dat de înteles că l-ar prefera pe Cristian Popescu Piedone în locul lui Catalin Cîrstoiu în lupta pentru Primăria Generală.

Marcel Ciolacu a profitat de moment si a dat un semnal clar pentru alegerile prezidentiale. Premierul a lăsat de înteles că PSD si PNL vor avea un candidat comun în lupta pentru Palatul Cotroceni.

Marcel Ciolacu: Daca romanii ne vor da votul. Categoric vom veni dupa o Alianta pt Bucuresti si pentru Europa vom veni cu proiect si o Alianta pentru Romania.

Eliminată din calcule din motive strategice, Gabriela Firea va primi un loc eligibil pe lista Coalitiei pentru Parlamentul European.

Gabriela Firea: Interesul nostru comun nu a fost sa ocupam o functie, un fotoliu, un scaun. Noi toţi ne dăm mâna şi trecem peste, poate pasiuni personale, să nu le numesc orgolii.

PSD si PNL vor valida mâine, în sedinte separate, lista comună pentru alegerile europarlamentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Rareş Bogdan şi-a amintit brusc cine e Cătălin Cîrstoiu, dar nu a scăpat de "înţepăturile" medicului: "A avut o durere la coloană"