Antena Meniu Search
x

SCANDAL-MONSTRU în USR: Soţul lui Clotilde Armand cere explicaţii lui Nicuşor Dan, de ce franţuzoaica a fost MARGINALIZATĂ în partid

O postare pe Facebook a lui Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, scoate la iveală un scandal care zguduie USR. Moroianu îl acuză pe cel care a fost şeful de campanie al USR, Matei Păun, că a marginalizat-o pe soţia sa şi cere explicaţii lui Nicuşor Dan.

O postare pe Facebook a lui Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, scoate la iveală un scandal care zguduie USR. Moroianu îl acuză pe cel care a fost şeful de campanie al USR, Matei Păun, că a marginalizat-o pe soţia sa şi cere explicaţii lui Nicuşor Dan.

UPDATE: Nicuşor Dan răspunde lui Sergiu Moroianu - "Sunt mâhnit şi uluit", spune liderul USR. Detalii aici

Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, a lansat, pe Facebook, un atac virulent la adresa lui Matei Păun, şeful de campanie al USR. Moroianu spune că Păun a tras sforile, pentru ca franţuzoaica să piardă influenţă în partid. Sunt acuzaţii inclusiv legate de cheltuirea iresponsabilă a banilor.

Pe acelaşi subiect

"In campania electorală, Păun a declanșat o campanie de denigrare si sabotaj la adresa Clotildei Armand, principalul vector de imagine al USR în teritoriu. A contactat telefonic filialele pentru a le "interzice" să o invite pe Clotilde. Interdicția aceasta absurdă nu a fost respectată pentru că filialele își doreau ajutorul Clotildei. Banii USR au fost cheltuiți prostește pe sondaje de opinie false la supra-preț și pe "servicii de consultantă" contractate fără licitație sau transparentă, inclusiv pentru salariul consistent al lui Păun, om fără nicio pregătire în conducerea unei campanii politice, mai ales a unui partid cinstit", scrie Sergiu Moroianu.

Moroianu îl acuză, de asemenea, pe Păun, că ar fi adus mari prejudicii USR, asociind imaginea partidului cu cea a miliardarului George Soroş, ajutând astfel PSD-ul să câştige capital electoral. Soţul lui Clotilde Armand cere socoteală şi lui Nicuşor Dan pentru situaţia din partid.

"Cer explicații biroului național al USR pentru tolerarea acestei situații în care o persoană străină de partidul nostru a atacat și izolat persoana #2 din partid, a orchestrat campanii împotriva intereselor USR, a cheltuit discreționar și netransparent banii USR, în ultimă instanță afectând grav șansele de succes ale USR", scrie, la finalul postării sale, Sergiu Moroianu.

Contactat de reporterii Observator, Matei Păun a refuzat să comenteze acuzaţiile aduse de soţul lui Clotilde Armand.

"Nu consider ceea ce spune dânsul demn de răspuns", a spus Păun. "Este o minciună, nu consider demn de răspuns!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » SCANDAL-MONSTRU în USR: Soţul lui Clotilde Armand cere explicaţii lui Nicuşor Dan, de ce franţuzoaica a fost MARGINALIZATĂ în partid