Antena Meniu Search
x

Iată noul clip de promovare pentru staţiunea Mamaia (VIDEO)

Mamaia vrea sa dea din nou lovitura in sezonul estival viitor iar pentru asta va fi lansat un noul clip official de promovare al statiunii.

Vezi și

Mamaia vrea să dea din nou lovitura în sezonul estival viitor iar pentru asta va fi lansat un noul clip oficial de promovare al staţiunii.

Evenimentul va avea loc în februarie anul viitor, însă până atunci pe reţelele de socializare circulă deja o variantă mai scurtă de trei minute în care Mamaia este prezentată mai ceva ca Ibiza.

Imaginile cu plajele extinse, promenada, hotelurile şi cluburile de noapte fac deja senzaţie iar cei care au produs clipul spun că filmul în varianta oficială va depăşi aşteptările. În premieră, în clipul de prezentare au fost incluse Delfinariul din Constanța și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.

Dupa deja cunoscutele clipuri de promovare lansate de fostul edil al Constantei, in care vedete precum Loredana, Cabron sau Delia si chiar insusi Radu Mazare, faceau furori pe plajele din Mamaia, anul acesta Asociatia Litoral Delta Dunarii pare sa fi schimbat strategia.

Vedetele noului clip sunt chiar principalele puncte de atractie ale statiunii: de la Delfinariu, hoteluri, casino sau plajele extinse şi pana la cluburile de noapte in care domnii de bani gata sunt dispusi sa lase adevarate averi  doar pentru o singura noapte de distractie.

Lansarea filmului de trei minute a starnit insa pareri pro si contra. Daca agentii de turism il considera foarte bun si sunt convinsi ca ii va atrage pe turisti, unii hotelieri cred ca producatorii dar si cei care l-au comandat ar fi trebuit sa se axeze mai mult pe turistii straini si sa promoveze, ceea ce acestia isi doresc de la litoralul romanesc.

De partea cealalta insa constantenii cred ca noul videoclip va avea success iar numarul de turisti de anul viitor va creste semnificativ.

Lansarea filmului in varianta oficiala va fi facuta la targul de turism din februarie anul viitor si va fi apoi folosit pentru promovarea staţiunii la toate târgurile interne şi externe la care Romania va participa. Tensimenul Horia Tecău, primul Ambasador al staţiunii Mamaia, va fi cel care va spune în acest film „Welcome to Mamaia!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Iată noul clip de promovare pentru staţiunea Mamaia (VIDEO)