Antena Meniu Search
x

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș s-a autoizolat, după ce a venit dintr-o delegație în Spania

Doru Ioan Dăncuș, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, a decis să se autoizoleze la domiciliu, după ce a venit dintr-o delegație din Spania.

de Redactia Observator

la 13.03.2020, 16:55

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș așteaptă rezultatul testului de coronavirus
Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș s-a autoizolat la domiciliu - Facebook Doru Ioan Dăncuș
  • Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș s-a autoizolat, după ce a venit dintr-o delegație în Spania

Doru Ioan Dăncuș, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, a decis să se autoizoleze la domiciliu, după ce a venit dintr-o delegație din Spania.

Dăncuș și-a anunțat decizia pe pagina personală de Facebook și a precizat că este o decizie personală, chiar dacă în cazul său nu se impunea autoizolarea conform regulamentului.

Dăncuș a precizat că a fost plecat cu o delegație a Consiliului Județean Maramureș în Valencia, Spania fiind una dintre cele mai afectate țări de coronavirus din Europa.

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș a ținut să transmită următorul mesaj: "Așa cum am declarat și reprezentanților presei, chiar dacă în situația mea nu se impunea autoizolarea deoarece am fost testat la intrarea în țară și nu prezint simptome asociate coronavirusului, am decis să intru în izolare la domiciliu. Am fost plecat cu o delegație a Consiliului Județean Maramureș în Valencia, Spania și consider că pentru a nu provoca suspiciune și panică în rândul persoanelor cu care ar urma să interacționez, autoizolarea este un gest normal și firesc.

Mi-au fost recoltate și probe pentru testul COVID-19, iar până la aflarea rezultatului voi rămâne acasă. În acest context, îndemn populația să evite zonele aglomerate, să folosească dezinfectante pentru mâini și suprafețe, să fie precaută, iar cei care au izolare la domiciliu și/sau carantină, să respecte măsurile impuse de autorități și să înțeleagă că este spre binele lor și al familiilor, al nostru, al tuturor. Sănătate maximă!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș s-a autoizolat, după ce a venit dintr-o delegație în Spania