Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum să faci cea mai bună pască de Paşte

Chef Ioana Romanescu, antreprenor şi cake-designer cu peste 18 ani de experiență în România și Canada ne învaţă cum să preparăm o pască cu foarte puţină cocă şi mai multă compoziţie. Asemenea unui Cheesecake.

de Raluca Bădică

la 19.04.2022 , 13:25

A avut şi ajutor de nădejde, pe chef Cezar Munteanu unul dintre cei mai titraţi bucătari români, maestru în arta culinară. 

Reţeta integrală poate fi urmărită în materialul video de mai sus.

Vezi și
Raluca Bădică Like

De mică m-a fascinat "lumea din televizor". Îmi doream să fiu în fața reflectoarelor și mă visam o cântăreață de succes.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Reţete » Cum să faci cea mai bună pască de Paşte