Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum să prepari paste carbonara după reţeta originală

Multora dintre noi ne plac pastele pentru care italienii sunt renumiţi în toată lumea. Iar reţeta de paste carbonara este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite de gurmanzii de pretudindeni. Însă puţini ştiu că, de fapt, reţeta autentică este diferită şi mult mai simplu de făcut. Şi chiar are mai puţine calorii. Iată reţeta originală.

de Redactia Observator

la 05.03.2022 , 09:00

Chef Roberto: "Suntem aici pentru a vă arăta o reţetă de paste carbonara. Vom face reţeta originială de paste carbonara, care nu are nici parmezan sau smântână. Aveţi o provocare care este carnea de porc sau putem avea şi o altă versiune - bacon de vită. Brânză pecorino, originară din Italia, piper negru, gălbenuş de ou,sare. Vom pune bacon-ul de porc. După cum vedeţi, este multă grăsime aşa că nu vom pune ulei, grăsimea va veni de la carnea de porc. De obicei, dacă pe pachetul de paste se menţionează 10 minute, le scoateţi din apă după 7 minute. Nu ajungi niciodată la 10 minute pentru că ar însemna că sunt mult prea fierte. Gălbenuş de ou, sare, dar nu prea multă pentru că deja carnea este foarte sărată. Nişte brânză pecorino care de asemenea este sărată. Piper negru."

Citește și: Cinci alimente care au calorii negative. Ce poți include în dieta ta zilnică

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Reţete » Cum să prepari paste carbonara după reţeta originală