Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 13 copii au ajuns la spital după ce au mâncat cartofi prăjiți cu șnițel şi brânză de burduf, într-o tabără din Suceviţa

Aveţi grijă unde îi trimiteţi pe cei mici în vacanţa de vară. Mai mulţi copii care se aflau la o tabără în Suceviţa au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară. Aceştia erau cazaţi la o pensiune şi, deşi iniţial au crezut că este vorba de o insolaţie, au aflat ulterior că starea de rău se datorează mâncării. Aceeeaşi problemă a fost depistată şi în Harghita, la o pensiune din Lacu Roşu. 

de Redactia Observator

la 06.07.2022 , 08:24

Problemele au aprut la o tabără din Suceviţa, unde erau cazaţi 40 de copii veniţi din Bucureşti. 13 dintre ei s-au simţit rău după ce au mâncat cartofi prăjiți cu șnițel de pui, dar şi brânză de burduf. Însoţitorii care îi aveau în grijă au crezut, iniţial, că e vorba de o insolaţie. 

Femeie: Am fost plecaţi şi în excursie, a fost cald, foarte cald. Ei şi aşa aveau probleme. Sunt slăbuţi, mai delicaţi. 

Ce 13 copii au acuzat greaţă, vărsături, dureri de burtă şi febră. Au ajuns la spitalul municipal Rădăuţi. 

Vezi și

Reporter: Cum erau copiii când aţi ajuns? 

Medic: Sunt bine, sunt bine copiii. Sunt stabili. 

O echipă de pediatri va evalua în continuare starea de sănătate a copiilor. Trei dintre ei au rămas internaţi peste noapte. În tot acest timp, o echipă DSP a pornit o anchetă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sănătate » 13 copii au ajuns la spital după ce au mâncat cartofi prăjiți cu șnițel şi brânză de burduf, într-o tabără din Suceviţa