Antena Meniu Search
x

Buchete comestibile cu fructe și flori, afacerea de succes a unei timișorence

Clasicul buchet de flori este reinventat zilnic de o timişoreancă. Face aranjamente din legume şi din fructe pe bandă rulantă. Papaya, căpşuni, ardei ori nectarine, asezonate cu dulciuri sau cu plante sunt doar câteva dintre ingredientele principale.

Vezi și

Clasicul buchet de flori este reinventat zilnic de o timişoreancă. Face aranjamente din legume şi din fructe pe bandă rulantă. Papaya, căpşuni, ardei ori nectarine, asezonate cu dulciuri sau cu plante sunt doar câteva dintre ingredientele principale. La final, buchetul seamănă mai degrabă cu un deliciu culinar. Mai ales că, după ce le primesc şi le admiră, doamnele şi domnişoarele le pot şi consuma.

Povestea aranjamentelor florale reinterpretate începe cu un drum la piaţă. Extrem de atentă la detalii, Lidia Nuţaş, om de afaceri din Timișoara, ia la rând tarabele până când găseşte fructele şi legumele perfecte. Trebuie să fie neaparăt proaspete, mari şi sănătoase.

În coş îşi găsesc loc toate cele necesare: roşii, banane, nectarine, struguri. După ce cumpărăturile sunt gata, profesoara de arte trece la treabă.

LIDIA NUŢAŞ, antreprenor: Dintotdeauna, dacă mergeam la un eveniment sau dacă incepeau copiii școala mergeam cu câte un platou cu fructe, de regulă nu prea mergeam cu flori. De ce sa nu meargă lumea cu un aranjament de vitaminte, pe care poate să îl şi consume?

Aşa că Lidia şi-a făcut o pagină online, unde lumea poate comanda buchetele cu vitamine. Două ore lucrează pentru unul singur.

De multe ori, aranjamentele sunt asezonate şi cu dulciuri. Toate sunt puse în cutii speciale. Fiecare are povestea lui, în funcţie de cerinţele clienţilor.

LIDIA NUŢAŞ, antreprenor: Au cerinţe pe culoare, sau alţii pe tematică, vrea neapărat un fruct. Cele care sunt tăiate, ar trebui mâncate direct, de ţinut, pot spune că ţine chiar mai mult decât un buchet de flori.

Buchetele transformate în artă trebuie create însă exact înainte de livrare. Preţul unui astfel de aranjament porneşte de la 150 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » Buchete comestibile cu fructe și flori, afacerea de succes a unei timișorence