Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt cele nouă simptome noi ale coronavirusului

Febra mare a fost primul simptom asociat cu Covid-19. Ulterior au apărut altele, multe ne-confimate de medici. Recent însă, alte şase simptome ale infecţiei cu noul coronavirus au fost identificate de specialiştii Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA.

de Redactia Observator

la 27.04.2020 , 15:30

  • Numărul simptomelor a ajuns la 9.
  • Printre simptome se numără şi durerile de cap.

După adăugarea acestora pe lista oficială, numărul simptomelor COVID-19 a ajuns la 9.

Cele 9 simptome sunt noi. şi nu prea, de unele am mai auzit şi citit mai ales în spaţiul virtual. Dar foarte impoprtant mi se pare că acum nu mai vorbim de poosibile simptome ci de lucruri clare.

Aşadar, pe lângă febră, tuse şi dificultăţi de respiraţie, persoanele infectate cu virusul SARS-CoV-2 pot manifesta, iată: frisoane, tremur repetat provocat de frisoane, pierderea mirosului sau a gustului.

Vezi și

Mergem mai departe: dureri în gât, dureri musculare, dureri de cap. Din păcate, cu cât ne uităm pe aceste simptome cu atat nu putem sa nu punctam ca sunt foarte asemănătoare cu cele ale gripei sezoniere.

În plus, specialiştii Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite spun că înainte, aceste simptome erau asociate infecţiei cu noul coronavirus, doar în unele cazuri.

Acum însă, fiind întâlnite în tot mai multe cazuri de persoane diagnosticate cu COVID-19, practic schimbă percepţia oficială asupra bolii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Sănătate » Care sunt cele nouă simptome noi ale coronavirusului