Antena Meniu Search
x

Video Criză COVID-19 în Bucureşti. Nelu Tătaru şi Raed Arafat discută cu şefii secţiilor de Terapie Intensivă

Pe zi ce trece, Capitala se afundă tot mai tare în criza COVID-19. În Bucureşti se înregistrează zilnic cel mai mare număr de cazuri noi din toată ţara, iar rata de infectare a ajuns la cel mai mare mare nivel din ultimele două săptămâni.

de Redactia Observator

la 14.12.2020, 14:03

Vezi și
  • Spitalele sunt pline, secţiile de terapie intensivă nu mai fac faţă, iar numărul de noi infectări scade în statistici doar în zilele în care se fac mai puţine teste.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, se întâlnesc luni într-o şedinţă cu şefii secţiilor de Terapie Intensivă pentru a vedea dacă se impun noi măsuri restrictive pentru Capitală.

Starea de alertă în România a fost prelungită cu încă o lună. Au rămas însă aceleaşi restricţii care vor fi valabile inclusiv de Crăciun şi de Revelion.

Recomandarea autorităţilor pentru sărbătorile de iarnă este să limităm vizitele şi să evităm mersul la colindat şi petrecerile de Revelion.

Peste 550.000 de cazuri de coronavirus în România

Până astăzi, 14 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 559.587 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

460.780 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.252 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 387 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până luni, 14 decembrie, 13.494 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Criză COVID-19 în Bucureşti. Nelu Tătaru şi Raed Arafat discută cu şefii secţiilor de Terapie Intensivă