Antena Meniu Search
x

Ministrul Sănătății, anunț despre finalul valului 5: "S-ar putea opri creşterea numărului de cazuri în următoarele două săptămâni"

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, estimează că s-ar putea opri creşterea numărului de cazuri de COVID-19 în perioada 10 – 15 februarie, dar a precizat că mai urmează cazuri care ajung la ATI şi decese, de aceea fiind necesară o lună în care trebuie să prevenim îmbolnăvirile.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 16:24

Ministrul Sănătății, anunț despre finalul valului 5: "S-ar putea opri creşterea numărului de cazuri în următoarele două săptămâni"
- Profimedia

Alexandru Rafila a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, cât estimează că va mai dura acest val pandemic.

"Prima estimare sau lucrul la care toată lumea a făcut referire a fost când se opreşte creşterea. Creşterea, bănuim că va fi în jurul datei de 10-15 februarie, dar nu s-a rezolvat problema, pentru că o creştere mare a numărului de cazuri duce şi la un soi de ecou. Ecou înseamnă multe cazuri la ATI,  înseamnă multe decese şi vă spuneam că avem o lună în faţă în care trebuie să ne concentrăm cu toţii încât să putem să tratăm pacienţii, să prevenim îmbolnăvirile şi să acordăm întreaga susţinere populaţiei din ţară", a explicat ministrul Sănătății.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Ministrul Sănătății, anunț despre finalul valului 5: "S-ar putea opri creşterea numărului de cazuri în următoarele două săptămâni"