Antena Meniu Search
x

Operația de rinoplastie - metode, beneficii și costuri

În unele cazuri, rinoplastia este o necesitate, iar în altele, această intervenție chirurgicală are rol pur estetic. În esență, rinoplastia este o intervenție chirurgicală ce are rolul de a corecta forma estetică a nasului.

de Redactia Observator

la 16.12.2019, 15:30

Operația de rinoplastie - metode, beneficii și costuri - Unsplash

În unele cazuri, rinoplastia este o necesitate, iar în altele, această intervenție chirurgicală are rol pur estetic. În esență, rinoplastia este o intervenție chirurgicală ce are rolul de a corecta forma estetică a nasului. Dintre operațiile estetice, această operație se regăsește tot mai frecvent în topul căutărilor atât la nivel național, cât și internațional.

Despre tipurile de rinoplastie, beneficiile pentru sănătate, dar și costurile impuse de această intervenție chirurgicală, vor fi prezentate mai multe informații în rândurile următoare.  

Ce tipuri de rinoplastii există?

Dacă pentru vedetele de la Hollywood o asemenea intervenție reprezintă o investiție neînsemnată, pentru salariile medii din România costurile pot părea destul de piperate. Prețurile unei rinoplastii diferă în funcție de o serie de factori și de complexitatea intervenției chirurgicale.

Un mod inteligent de a obține bani într-un timp optim, este alegerea unui credit rapid prin Creditprime.ro.    

Este deja cunoscut faptul că o operație estetică implică o serie de costuri. Pe piața există însă mai multe tipuri de rinoplastii, iar prețurile sunt calculate în funcție de cerințele clienților și de complexitatea intervenției. Astfel, rinoplastiile se împart în următoarele categorii.

  •  Rinoplastia estetică

Chirurgul plastician intervine asupra structurii nasului, modificând astfel forma și dimensiunile în funcție de fizionomia pacientului. Este de menționat că procedura se efectuează sub anestezie generală, deci este de la sine înțeles că și prețurile cresc.

  •  Rinoplastia în scop medical

Deviațiile de sept sunt afecțiuni frecvente ce necesită intervenție chirurgicală. Astfel, medicul intervine asupra structurii osoase, fiind necesară o incizie și în zona ce separă nările.

  •  Rinoplastia secundară

Dacă o primă operație de rinoplastie nu aduce rezultate mulțumitoare, atunci, o asemenea intervenție este recomandată de către specialiștii în chirurgie plastică.

  • Rinoplastia de mărire a nasului

Operațiile de mărire a nasului poartă denumirea de rinoplastie augmentativă. Este drept că astfel de cereri sunt puține, dar sunt recomandate persoanelor care au un nas mic sau cu o formă tasată.

Beneficiile rinoplastiei

Inițial rinoplastiile erau efectuate doar în scop medical. În principiu, aceste intervenții erau efectuate pentru corectarea deviației de sept. În prezent, vedetele TV apelează frecvent la bisturiu pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Atât starea psihică, cât și cea fizică sunt importante pentru fiecare dintre noi, iar rinoplastia aduce beneficii în ambele direcții.

  •  Îmbunătățirea respirației

Este indicat ca procesul de respirație să fie efectuat în totalitate pe cale nazală deoarece doar astfel aerul este încălzit și filtrat de impurități. Îngreunarea respirației determină numeroase afecțiuni la nivelul plămânilor, faringelui, laringelui și nu numai. În plus, neoxigenarea corespunzătoare cauzează oboseală și o rezistență scăzută la efort. Printr-o operație de rinoplastie se corectează deviația canalelor nazale, dar și alte componente ce împiedică circulația corespunzătoare a aerului.

  •  Îmbunătățirea stării psihice

Îmbunătățirea aspectului fizic favorizează creșterea încrederii în sine. O operație de rinoplastie efectuată în scop estetic aduce numeroase beneficii în viața socială. În urma acestei schimbări estetice, aspectele ce țin de activitățile cotidiene sunt transformate în ceea ce privește crearea mai ușoară a relațiilor personale sau de afaceri.

Cât costă o operație de rinoplastie - Aspect fizic ca de vedetă indiferent de veniturile proprii?

În general, o asemenea intervenție chirurgicală trece de suma de 1500 de euro, preț care crește în funcție de metoda și tipul rinoplastiei aleasă pentru fiecare cerință în parte.

Dacă o astfel de operație este costisitoare pentru veniturile din România, cum a ajuns această intervenție să fie în topul preferințelor când vine vorba despre frumusețe? Soluția este simplă și constă în alegerea unui credit.

Creditul online - o soluție eficientă și de actualitate

Este adevărat că la ora actuală ofertele sunt atractive, acestea fiind rezultatul competiției acerbe dintre marile companii bancare. O opțiune de actualitate este reprezentată de creditarea online. Ce avantaje prezintă această metodă?

  • Fără acte adiționale - În prezent există numeroase locuri unde se pot face credite online, iar Creditprime.ro vine în întâmpinarea celor interesați de obținerea unei sume de bani pe o cale simplă, fără să fie nevoie de drumuri inutile și acte adiționale.

  • Timpul scurt de primire a banilor - Un credit rapid prin Creditprime.ro este o alternativă eficientă și la îndemână atunci când este nevoie de sume însemnate de bani într-un timp scurt.

  • Obținerea banilor indiferent de nevoile personale - Creditprime.ro a luat nastere tocmai din dorința de a veni în ajutorul publicului larg, fără să fie vorba despre statut social, etnie sau apartenență politică. Un credit rapid la Creditprime.ro se traduce prin îndeplinirea nevoilor personale într-un mod ușor și fără implicațiile aferente instituțiilor bancare.

Revenind la operațiile de rinoplastie, cei interesați trebuie să știe că scopul operației dictează și costurile. Spre exemplu, dacă este vorba despre o afecțiune medicală, CAS-ul poate acoperi o parte din suma de bani. În schimb, când vine vorba despre factorul estetic, atunci cheltuielile sunt suportate în totalitate de către solicitant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » Operația de rinoplastie - metode, beneficii și costuri