Antena Meniu Search
x

Reţete de clătite delicioase, preparate de un pictor şi un designer din Cluj

Doi tineri au dus clătitele la nivel de artă! Sărate sau dulci, cu ciocolată, fructe, îngheţată sau frişcă creaţiile lor atrag pofticioşii. Pentru un plus de culoare, deserturile preferate ale românilor au primit şi nume de pictori celebre.

de Redactia Observator

la 05.04.2019, 17:33

Vezi și

Doi tineri au dus clătitele la nivel de artă! Sărate sau dulci, cu ciocolată, fructe, îngheţată sau frişcă creaţiile lor atrag pofticioşii. Pentru un plus de culoare, deserturile preferate ale românilor au primit şi nume de pictori celebre.  Nu întâmplător, pentru că reţetele sunt inspirate din paleta de culori a artiştilor. 

Un pictor şi un designer au transformat arta în desert. Inspiraţi din lucrările unor artişti plastici celebri, cei doi au creat un desert unic şi savuros.

Clătitele sunt adaptate în funcție de sezon. Ingredientele principale sunt fructele proaspete sau deshidratate, ciocolata, mierea, frișca sau îngheţata. Cum la mare căutare sunt şi clătitele aperitiv, succesul este garantat. 

Calitatea clătitelor le-a adus celor doi artişti recunoaşterea în toată ţara. În 2017, bunătăţile inspirate din operele de artă au câştigat premiul pentru cel mai bun desert al anului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Reţete de clătite delicioase, preparate de un pictor şi un designer din Cluj