Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sălile de fitness sunt din nou pline, după sărbători

Gata vacanţa, începe recuperarea. După mesele îmbelşugate de sărbători, mulţi români şi-au petrecut ziua la. sală. Specialiştii ne recomandă multă mişcare şi o alimentaţie mai sănătoasă înainte de a ne întoarce la serviciu.

de Redactia Observator

la 05.01.2020 , 23:56

Gata vacanţa, începe recuperarea. După mesele îmbelşugate de sărbători, mulţi români şi-au petrecut ziua la. sală. Specialiştii ne recomandă multă mişcare şi o alimentaţie mai sănătoasă înainte de a ne întoarce la serviciu. Aşa putem scăpa nu doar de kilogramele în plus, ci şi de depresia post-concediu.

Excesele alimentare de sărbători se plătesc de unii români la. sală. La final de vacanţă, începe recuperarea. Dacă unii încearcă pentru prima dată exerciţiile de tonifiere, alţii au făcut din sport un stil de viaţă.

Lunile ianuarie şi februarie sunt cele mai aglomerate din an, spun patronii sălilor de fitness. Iar antrenorii sunt deja pregătiţi cu recomandări.

Vezi și

Şi psihologii spun că mişcarea ne ajută să putem reveni în forţă la serviciu.

Dar sportul vine la pachet şi cu o alimentaţie sănătoasă. Nutriţioniştii recomandă o curăţenie generală în frigider.

Depresia post-concediu se poate manifesta în primele zile după revenirea la serviciu, spun psihologii. Simptomele dispar în cel mult o săptămână.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Sănătate » Sălile de fitness sunt din nou pline, după sărbători