Antena Meniu Search
x

Galerie foto Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid cu serul Pfizer

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid la Institutul Cantacuzino, cu serul Pfizer, fiind întâmpinată de oficiali ai institutului, de secretarul de stat Andrei Baciu şi coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare dr. Valeriu Gheorghiță.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.02.2021, 14:46

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid

"Am venit cu sufletul deschis. Consider că este spre binele tuturor să ne vaccinăm!", a spus sportiva.

Simona a fost întâmpinată la centrul de vaccinare de comandantul Institutului, general de brigadă dr. Florin Oancea, președintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță, și vicepreședintele CNCAV, secretar de stat Andrei Baciu.

Oficialii au apreciat decizia sportivei de a face public actul medical și au imortalizat acest moment, cu flori, zâmbete și voie bună.

Toamna trecută, Simona Halep a trecut prin boala generată de virusul Sars-Cov2, și a ținut să adresele un mesaj de încurajare tuturor:

"Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să fac acest pas. Sper că tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, mă simt mai în siguranță. E singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să ne vaccinăm", a spus Simona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid cu serul Pfizer