Antena Meniu Search
x

15 copii intoxicați tabăra de dansuri populare din Rimetea

A fost agitaţie mare de dimineaţă la Rimetea, în Alba 15 copii aflaţi în tabără se simţeau cumplit şi au fost preluaţi rând pe rând de ambulanţe. Cei mici fac parte dintr-un ansamblu folcloric din Cluj şi erau în tabăra de dansuri populare

Vezi și

A fost agitaţie mare de dimineaţă la Rimetea, în Alba. 15 copii aflaţi în tabără se simţeau cumplit şi au fost preluaţi rând pe rând de ambulanţe. Cei mici fac parte dintr-un ansamblu folcloric din Cluj şi erau în tabăra de dansuri populare

Culmea este că locul unde au fost cazaţi copiii nu are autorizaţie sanitară. Direcţia de Sănătate Publică Alba a deschis o anchetă. 

Azi-dimineaţă, situaţia era cu totul alta. Greaţă, dureri de burtă, febră sau vărsături. Sunt doar câteva dintre simptomele pe care copiii le-au avut. 15 au ajuns de urgenţă în grija medicilor din Aiud.

În total, în tabăra de dansuri populare din Rimetea au mers încă de luni 46 copii, cu vârste între 10 şi 14 ani. Marţi, primul a dat, deja, semne de boală. Miercuri, alţi doi şi-au anunţat însoţitorii că nu se simt bine. Starea lor nu a fost însă foarte gravă, aşa că au rămas în tabără. Azi însă, 15 colegi de-ai lor au ajuns la spital.

Locul unde a fost organizată tabăra nu are oricum autorizaţie sanitară. Teoretic, cei mici nu ar fi trebuit să mănânce acolo.

Cinci copii au fost duşi cu ambulanţa la Secţia de Boli Infecţioase din Alba Iulia, ceilalţi 10 au rămas în continuare internaţi în Aiud. Tabăra riscă acum să fie închisă. Până mâine însă, 31 de copii sunt în continuare cazaţi acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 15 copii intoxicați tabăra de dansuri populare din Rimetea