Antena Meniu Search
x

Ziua celor 15 înmormântări: 15 dintre victimele incendiului din clubul Colectiv, pe utimul drum

Este ziua în care familiile și-au luat adio de la 15 dintre victimele incendiului din clubul Colectiv. Vlad Ţelea, unul dintre chitariştii trupei Goodbye to Gravity a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Armenesc din Capitală.

Vezi și

Este ziua în care familiile îşi iau adio de la 15 dintre victimele incendiului din clubul Colectiv. Vlad Ţelea, unul dintre chitariştii trupei Goodbye to Gravity a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Armenesc din Capitală.

Este ziua în care familiile îşi iau adio de la 15 dintre victimele incendiului din clubul Colectiv. Vlad Ţelea, unul dintre chitariştii trupei Goodbye to Gravity a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Armenesc din Capitală. Tot astăzi a fost condus pe ultimul drum şi Alexandru Mihai, colegul lui de trupă dar şi iubita lui, Cătălina. Cei 5 copii rămaşi orfani după ce Maria, femeia de serviciu din Colectiv, a murit mistuită de flăcări, şi-au luat şi ei rămas bun de mama lor. Între timp, numărul victimelor a ajuns la 32, după ce o tânără internată la spitalul Pantelimon a pierdut şi ea lupta cu moartea.

Astăzi au fost duşi pe ultimul drum şi doi dintre membrii formaţiei Goodbye to Gravity. Vlad Ţelea şi Alexandru Mihai au fost împreună pe scenă. Astăzi, familiile şi-au luat adio de la ei.

Vlad a fost înmormântat la cimitirul Armenesc din Capitală. A lăsat în urmă un tată răvăşit de durere, o soţie şi un copil de 2 ani. Mihai Alexandru şi iubita lui, Cătălina, au fost înmormântaţi tot astăzi.

Cătălina şi Mihai s-au iubit, au avut pasiuni comune şi au fost alături până când şi-au găsit sfâşitul în clubul morţii. Şi familia lui Alexis Matache, tânăra care lucra în clubul Colectiv în noaptea incendiului, şi-a luat astăzi adio de la ea. Prietenii lui Alexis au fost şi ei acolo. Tot ei au sperat până în ultima clipă că tânăra micuţă, dar cu suflet mare, le va rămâne alături.

Avea 40 de kilograme, era prea firavă, pe cât era de energică, pe atat era de firavă, nu avea cum să reziste. Preşedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler lui Claudiu Petre şi lui Adrian Rugină. Cei doi eroi, care au plătit cu propriile vieţi pentru curajul şi altruismul lor, au fost conduşi şi ei pe ultimul drum.

Doliu a fost peste tot în ţară. La Brăila, familia şi prietenii lui Andrei Petre Bucă nu şi-au putut stăpâni lacrimile când trupul neînsufleţit a fost depus în biserică. 15 dintre cele 32 de victime ale incendiului din Clubul Colectiv au fost înmormântate astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Ziua celor 15 înmormântări: 15 dintre victimele incendiului din clubul Colectiv, pe utimul drum