Antena Meniu Search
x

Trei oraşe şi 13 comune din Dolj şi Gorj au rămas fără apă potabilă pentru o săptămână, din cauza unei avarii DE PROPORŢII

O ţeavă avariată a lăsat fără apă oamenii din 16 localităţi din Dolj și Gorj! Printre ele, sunt şi trei oraşe.

Vezi și

O ţeavă avariată a lăsat fără apă oamenii din 16 localităţi din Dolj și Gorj! Printre ele, sunt şi trei oraşe. De ieri, nimeni nu are apă la robinet. Cel mai greu este în şcoli şi în spitale, unde este nevoie permanentă de apă. Aşa că, până când reparaţiile vor fi terminate, oamenii îşi fac provizii în manieră clasică: de la fântână. 

De ieri, sute de oameni încearcă zadarnic robinetele. Avaria de la Vârţ a lăsat 16 localităţi din două judeţe, printre care şi trei oraşe, fără apă potabilă, iar acolo unde primarii nu au găsit alte surse de alimentare cu apă, localnicii au apelat la fântâni.

Unii oameni însă nu au nici varianta fântânilor, pentru că abia le-au curăţat, iar apa este încă tulbure. Şi în şcolile din comune, lipsa apei este o problemă.

În oraşe, edilii au găsit o soluţie, dar este una pentru doar câteva zile.

Compania de apă care se ocupă de reparaţii aproximează că lucrările vor dura șapte zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Trei oraşe şi 13 comune din Dolj şi Gorj au rămas fără apă potabilă pentru o săptămână, din cauza unei avarii DE PROPORŢII