Antena Meniu Search
x

19.000 de locuri de munca in cadrul Bursei Generale a Locurilor de Munca

Va cautati un job? Acum e momentul sa-l gasiti. Peste 19.000 de locuri de munca la nivel national, sunt oferite astazi in cadrul Bursei Generale a Locurilor de Munca

Vezi și

In Bucuresti si-au anuntat participarea 75 de agenti economici, pana acum.

Oamenii au incept sa vina de la 8 dimineata si s-au asezat civilizat la rand. Bursa s-a deschis la ora 9.

Doritorii unui loc de munca Au intrat si si-au depus CV-urile. Ei spun ca nu au asteptari prea mari si ca s-ar angaja pe orice post, fiind dispusi sa accepte salarii care pornesc de la 800 de lei.

Interesant este ca in total, la nivel national, sunt aproximativ 19.000 de locuri de munca. Dintre acestea doar 1.500 sunt pentru cei cu studii superioare. Ei s-ar putea angaja ca economisti, ingineri, consultanti financiari sau manageri.

Restul de aproximativ 17.000 sunt pentru cei care nu au studii superioare sau liceale. Posturile oferite sunt de muncitori necalificati, confectioneri imbracaminte, agenti de paza sau soferi.

Daca in Capitala totul a decurs civilizat, nu acelasi lucru se poate spune si despre Targu Jiu. Acolo, oamenii s-au calcat in picioare ca sa-si poata depuna actele.

Peste 600 de gorjeni s-au imbulzit la bursa locurilor de munca. Chiar daca reprezentantii AJOFM au luat decizia sa intre cate 30 de persoane odata, somerii s-au ingramadit, sperand ca asa vor mai gasi locuri de munca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » 19.000 de locuri de munca in cadrul Bursei Generale a Locurilor de Munca