Antena Meniu Search
x

Curs valutar

5 victime într-o clipă de neatenţie

O clipă de neatenţie putea să ducă la o tragedie, pe un drum naţional din judeţul Cluj. Cinci oameni au ajuns la spital, după ce şoferul unei dube, în care se afla cu soţia, a încercat să întoarcă pe mijlocul drumului.

de Redactia Observator

la 22.12.2013 , 09:55

În clipa următoare, maşina a fost izbită de un autoturism cu trei oameni la bord. Impactul i-a rănit pe toţi, iar bărbatul neatent a rămas încarcerat la volan.

Imediat după ce au aşezat femeia pe targă, pompierii au început să-l ajute pe soţul ei.

Duba a fost lovită chiar în dreptul bărbatului, care s-a ales cu un traumatism cranian serios. Încă mai era conştient, dar nu ştia ce se întâmplă cu picioarele lui.

Vezi și

Până la urmă pompierii au tăiat portiera maşinii ca să-l elibereze pe bărbat. El pierduse sânge şi nu mai era conştient. Medicii au alergat cu el către ambulanţă.

Alte trei victime au avut nevoie urgentă de îngrijiri, în cealaltă maşină. Femeia de la volan a fost lăsată inconştientă de o lovitură puternică la cap, iar pasagerii, un tânăr de 22 de ani şi o fată de 19, au suferit mai multe răni, dar au scăpat cu viaţă.

Toatele cele cinci victime au fost transportaţe Spitalul Municipal din Dej, urmând să fie transferate la Cluj Napoca pentru investigaţii medicale amănunţite

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » 5 victime într-o clipă de neatenţie