Antena Meniu Search
x

A căzut cu mașina într-o râpă și a rănit doi copii. Autorităților le-a spus inițial că ”s-au lovit cu bicicleta”

Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a ales cu un dosar penal pentru părăsirea locului accidentului și vătămare din culpă, după ce a încercat să ascundă că a căzut cu mașina într-o râpă, rănind 2 copii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.05.2020, 09:24

Un șofer a căzut cu mașina într-o râpă și a încercat să ascundă accidentul
Un șofer a căzut cu mașina într-o râpă și a încercat să ascundă accidentul - gazetadebistrita.ro
  • Mașina s-a răsturnat într-o râpă adâncă și a fost avariată aproape în totalitate.
  • Doi copii, de 8 și 9 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale după accident.

Șoferul s-a răsturnat cu mașina pe DJ 173, care leagă Colibița de Mureșenii Bârgăului, și a încercat să ascundă evenimentul de autorități. 

În autoturism se aflau și doi copii, de 8 și 9 ani, care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre copii era fiul bărbatului. Ca să ascundă accidentul, bărbatul a declarat că băieții s-ar fi lovit cu bicicleta.

„Ieri după-masă, în jurul orei 19.30, a fost sesizat prin 112 faptul că doi copii, de 8 și 9 ani, din Tureac s-ar fi lovit cu bicicleta. La fața locului, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier au constatat faptul că cei doi ar fi fost pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat în localitatea Mureșenii Bârgăului”, spune Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit gazetadebistrita.ro.

Accidentul a avut loc în aceeași zi, în jurul orei 18.30, iar șoferul nu a anunțat autoritățile. 

Șoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Mureșenii Bârgăului, tatăl unuia dintre copii. Maşina condusă de el a fost găsită răsturnată într-o râpă adâncă de aproximativ şapte metri și a fost avariată aproape în totalitate.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A căzut cu mașina într-o râpă și a rănit doi copii. Autorităților le-a spus inițial că ”s-au lovit cu bicicleta”