Antena Meniu Search
x

A condus-o la moarte şi la mormânt

A condus-o spre moarte şi apoi a dus-o la mormânt. Simona, tânăra ucisă de pasiunea pentru sporturile extreme, a fost înmormântată sub privirea iubitului ei

Vezi și

A condus-o spre moarte şi apoi a dus-o la mormânt. Simona, tânăra ucisă de pasiunea pentru sporturile extreme, a fost înmormântată sub privirea iubitului ei.

În urmă cu cinci ani, Simona şi-a pierdut fratele, tot după un accident. Acum, părinţii lor vor aprinde lumânări la două morminte alăturate.

Tânăra îngropată astăzi trebuia să fie mireasă.

Iar Abdul i-ar fi fost mire. Ar fi căutat împreună fericirea, pe cele mai abrupte trasee. Ar fi trecut peste orice obstacol, cu cele patru roţi ale maşinii de off-road. Aşa cum au făcut-o până la accident. Până când moartea i-a despărţit.

Simona s-a stins, pe loc, după ce maşina lor s-a răsturnat violent. El a trăit s-o vadă în mormânt.

Tânăra de 26 de ani a fost înmormântată lângă fratele ei. Lângă Marius. Şi Marius căuta senzaţiile tari, la viteze incredibile. Şi el a fost ucis, tot într-un accident. O maşină i-a spulberat motocicleta. Avea doar 20 de ani.

Părinţii sunt de neconsolat. Pierderea lui Marius a fost lovitura care i-a îngenuncheat. Moartea Simonei i-a distrus complet.Nimeni nu îşi poate închipui nici ce e în suflet lor, nici ce simte Abdul. Care ar putea plăti pentru moartea iubitei lui cu închisoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A condus-o la moarte şi la mormânt