Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A furat cu totul un seif şi a încercat să-l spargă cu toporul, chiar în primărie!

A furat cu totul un seif dintr-o primărie apoi a încercat să-l spargă cu toporul luat tot de acolo.

de Redactia Observator

la 11.03.2014 , 16:47

Este reuşita unui băcăuan care, cu chipul ascuns într-o faţă de pernă, a încercat să dea lovitura vieţii lui. Şi a crezut că a şi păcălit camerele de supraveghere, când a smuls firele monitoarelor. Nu a reuşit aşa că acum putem să îl vedem în acţiune.

Era aproape de zece noaptea când în faţa primăriei a apărut un bărbat. Nu i-a luat mult până a acţionat.. După ce a tăiat zăbrelele de la intrare, bărbatul s-a îndepărtat câţiva paşi, s-a asigurat în stânga şi-n dreapta, apoi şi-a pus aliatul la spargere, o rangă, în interior.

Pe faţă are o faţă de pernă!

Vezi și

O mască la care bărbatul a renunţat de mai multe ori în focul căutărilor. Probabil pentru că îi îngusta aria vizuală. Şi arma din dotare l-a cam încurcat. La primul birou care i-a atras atenţia a şi renunţat la ea. Avea nevoie de ambele mâini ca să fie cât mai eficient. Minute în şir bărbatul nu s-a oprit din cotrobăit. Mai exact, aproape o jumătate de oră. Până când.

Acum scoate seiful!

Fericirea i-a fost însă brusc întreruptă.

I-a căzut un ciob în cizmă şi acum îl dă jos.

L-a îndepărtat repede şi a revenit la seif. L-a luat în braţe şi l-a pus în mijlocul încăperii, unde a început să meşterească la el.

Se chinuie oleacă!

Şi dă-i şi luptă, vorba lui Caragiale, dar în zadar.

Îşi pune la loc masca!

Aruncă seiful pe geam şi se face nevăzut. Operaţiunea jaful pare să fie încheiată. Dar supriză, după 18 minute, bărbatul se întoarce. Şi-a uitat levierul. Iar dacă tot a venit înapoi mai cotrobăie puţin ca nu cumva să-i fi scăpat ceva valoros. Atunci s-a văzut şi pe un ecran. Şi a început să scoată firele monitorului până i-a dispărut imaginea.

Când reuşeşte, mândru, individul pleacă. Imaginile au rămas însă în unitatea calculatorului şi i-au ajutat pe poliţişti să-l prindă. Băcăuanul a dat în aceeaşi noapte mai multe spargeri iar prejudiciul se ridică la peste 5000 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » A furat cu totul un seif şi a încercat să-l spargă cu toporul, chiar în primărie!