Antena Meniu Search
x

A inceput operatiunea MOV: Goana dupa miel, oua si vin

A inceput operatiunea mielul, oul si vinul. Prin piete n-ai unde sa arunci un ac de clientii in cautare de bucate pentru masa de Paste. Oamenii sunt nemultumiti si acuza comerciantii ca maresc preturile pe zi ce trece. Negustorii revoltati le promit cumparatorilor preturi si mai mari pe masura ce se apropie sarbatorile.

Vezi și

In interiorul pietelor, nemultumirile sunt altele. Chiar daca exista o garantie a calitatii marfurilor, clientilor nu le convin preturile.

Nici negustorii nu sunt prea multumiti de ofurile clientilor. Spun ca au lasat pretul cat se poate de jos si spera ca in apropierea Pastelui sa poata cere mai mult.

In Constanta, nici primarul Radu Mazare nu a fost multumit de pretul mare al carnii de miel. Comerciantii cereau chiar si 28 de lei pentru un kilogram. De vina ar fi taxa de taraba, ceruta fara voia edilului.

Iar daca la bucate lucrurile sunt clare: cu bani multi, cumperi putin, nici bautura nu e de neglijat. E scumpa chiar si la comerciantii ambulanti de pe langa piete. Un litru de tuica se vinde cu 14 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » A inceput operatiunea MOV: Goana dupa miel, oua si vin