Antena Meniu Search
x

A murit și băiețelul de 3 ani din Iași care ar fi mâncat struguri nespălați. Frățiorul lui de un an și 6 luni s-a stins primul

A murit și băiețelul de 3 ani din Iași care a mâncat struguri nespălați. Frățiorul lui de un an și 6 luni s-a stins primul, după ce mama le-a dat struguri din curtea casei, stropiți cu insecticid.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.08.2020, 11:22

  • Cel mai mic dintre frați a murit în curtea casei.
  • Băiețelul de 3 ani a fost dus cu elicopterul la Iași, dar n-a putut fi salvat.

Doi frați de un an și jumătate și trei ani au murit după ce au mâncat struguri din propria curte. Mama lor este distrusă și i-a privit chinuindu-se, înainte să ajungă la ei ambulanța. Tragedia s-a produs într-o familie tânără din comuna Coarnele Caprei. Mama, Roxana, e distrusă de durere. E e cea care a sunat la 112, sâmbătă seara, târziu.

Vineri, a povestit distrusă de durere tânăra, pentru BZI, cei doi copii ai ei, doi băieței de un an și jumătate și trei ani, au mâncat struguri din curtea casei. Sâmbătă, după 24 de ore, după ce starea lor de sănătate s-a înrăutățit, femeia a sunat la 112 și a chemat ajutoare.

Din păcate, copilul de un an și jumătate a murit în propria curte după 45 de minute de resuscitare, iar băiețelul de trei ani a murit la Spitalul de Copii „Sf. Maria”din Iași la câteva ore distanță, în urma unui stop cardio-respirator.

"Elicopterul la misiunea primară de la Coarnele Caprei a găsit copilul de un an și jumătate, Gabriel B., în stop cardio-respirator, a fost ventilat mecanic și resuscitat 45 minute, fără răspuns, și s-a declarat decesul.

Celălalt copil, în vârstă de trei ani, A.B., a fost găsit somnolent, ușor confuz cu midriază bilaterală și preluat de Elicopterul SMURD și transportat la Spitalul «Sf. Maria». Se presupune a fi o intoxicație cu organofosforice. Mama a declarat că le-a dat struguri.", preciza sâmbătă seara prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Astăzi, în urma necropsiei, se va afla cauza exactă a decesului celor doi frați!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » A murit și băiețelul de 3 ani din Iași care ar fi mâncat struguri nespălați. Frățiorul lui de un an și 6 luni s-a stins primul