Antena Meniu Search
x

Un sucevean a provocat un accident in lant, apoi s-a culcat

A lovit si a fugit. Un sofer din Suceava a provocat de dimineata un accident in lant. Trei oameni au fost raniti si trei masini au fost avariate. Omul a fost gasit la el acasa, in pat, dupa cateva ore. Dormea.

Vezi și

“Au fost implicate 3 autoturisme. Am identificat doua autoturisme cu avarii majore, ambele. Cea de-a treia masina a fugit de la fata locului. Conducatorul auto a fost identifivcat in timp util”, a declarat agentul sef principal Dorel paicu, de la Politia Rutiera Suceava.

Se pare ca accidentul s-a produs dupa o sicanare in trafic. Un sofer ar fi incercat sa depaseasca un alt autoturism, dar l-a lovit din spate. Masina izbita s-a rotit pe sosea si a ajuns pe contrasens, unde a fost lovita in lateral. S-a rasturnat in cele din urma in afara drumului cu rotile in sus.

La fata locului au ajuns imediat pompierii si SMURD-ul. Doi soferi si o pasagera fusesera raniti.

In timp ce medicii preluau ranitii, politistii au plecat in cautarea soferului fugar. Au avut un as in maneca: numarul de inmatriculare al masinii care a ramasese la locul accidentului. Putin dupa ora 8.00, politistii l-au gasit pe suspect acasa, in Solca. Se bagase deja in pat si, se pare, era baut. Barbatul este audiat la aceasta ora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un sucevean a provocat un accident in lant, apoi s-a culcat